Thecon: un real ajutor!

„Misiunea noastră este să întrecem nivelul aşteptărilor clienţilor prin livrarea de servicii de calitate şi personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerinţelor pieţei şi ultimelor tehnologii în materie de Web Design, SEO, Adwords şi Social Media. „-Thecon.ro
Competenţă, seriozitate, profesionalism şi cel mai important înţelegere. Eficienţă maximă!
Thecon este firma la care noi apelăm de câte ori avem nevoi tehnice. Suntem mulţumite dethecon-Seo, webdesign serviciile oferite şi vrem să o facem şi în scris pentru că aceşti oameni care lucrează la Thecon, merită. Începând de la  cei pe care îi contactăm şi ne ascultă dorinţele până la acei oameni care lucrează foarte repede şi foarte profi.
Am mai spus: pe lângă ceea ce scrii, un site are nevoi tehnice. Dacă îţi doreşti performanţă, atunci îţi trebuie şi un tehnic bun, fără tehnic restul este literatură.
Dacă doriţi pe cineva la care să apelaţi cu încredere pentru partea tehnică: promovare online – Servicii Seo, Adwords, Social media, Web Design, site de prezentare, Thecon este soluţia. Recomandăm această firmă ce vă îmbunătăţeşte prezenţa online. Vrei un magazin online poţi contacta Thecon.
Site-ul nostru s-a transformat treptat şi asta cu ajutorul acestei firme. Am făcut cunoştinţă cu ei datorită campaniei de susţinere bloggeri pe care aceştia au demarat-o. Iată încă o soluţie pentru cei care au bloguri şi doresc îmbunătăţiri, va înscrieţi în campanie şi beneficiaţi de ajutor din partea Thecon. Citiţi mai multe despre campania de susţinere şi în ce constă ajutorul oferit: aici.

Mulţumim, Thecon!
Mulţumim vouă oamenilor minunaţi de la această firmă!
Îi găsiţi pe Twitter-TheconRo-Susţine Bloggerii şi Facebook

Cu respect,
Mili şi Iasmy!

5 COMMENTS

  1. Nu am blog, dar daca mi-as face si voi sunteti multumite cred ca as apela la ei. Arata bine site-ul vostru.

  2. Util, multumesc!! Eu chiars unt in cautare de asa ceva.. am o solutie la indemna, dar parca parca n-as apela la ei :-s inca nu m-am hotarat, dar arunc un ochi si aici. Poate, cine stie?!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.