Official Blogger la Webstock

Official Blogger la Webstock – cea mai importantă conferință dedicată social media din România.

   Official Blogger la Webstock – Conferinţa social media cea mai importantă.

   Anul 2019 ne-a rezervat multe surprize din multe puncte de vedere, însă pentru a ne simți bine am decis să ne reorganizăm agenda și să ajungem la evenimentul Webstock. Poate pentru voi este o noutate, însă de cinci ani noi profităm din plin de o zi de răsfăț. În toamna aceasta se va desfășura pe 4 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

   Fiecare ediție ne-a adus informații utile, în felul acesta am putut schimba din mers strategia cu intenția de a oferi ceva nou cititorilor. Uneori a funcționat, dar de cele mai multe ori am experimentat. Un lucru deja știut de cei care postează zilnic pe blogul personal este că nu există o cheie a succesului în blogosferă. Dacă ar fi așa, atunci fiecare ar da lovitura. În mare parte sunt simple etape, și cu răbdare un blogger poate evolua… dacă perseverează.

   Anul acesta invitația a venit foarte repede de la organizatori, din luna august am confirmat participarea, însă dacă și voi vă doriți o schimbare, atunci nu mai stați pe gânduri, acționați și înscrieți-vă pentru a primi o invitație gratuită.

   Criteriile sunt foarte simple, însă timpul trece și este bine de știut că prioritate au bloggerii care au participat anii anteriori la Webstock. Dacă nu aveți prea multe informații despre eveniment, atunci citiți cu atenție fiecare invitație pentru că merită să obțineți acces gratuit. Acum este momentul să încetați cu scuzele și să ieșiți din rutină.

Ambassador Pass
Official Blogger Pass

Half Day Pass

Student Pass

Company Pass

   Întâlnirile din offline sunt utile pentru majoritatea bloggerilor, interacțiunea face to face este cea care contează cu adevărat. Participați cu plăcere de fiecare dată când aveți ocazia și bifați pe listă inclusiv Webstock, vă asigurăm că este o zi completă, cu sesiuni pe toate gusturile.

   În cazul în care ați fost ispitiți de altcineva să participați, dar încă nu a venit confirmarea, atunci nu disperați, fiți pe fază, de cele mai multe ori poate ajunge răspunsul pozitiv inclusiv în spam.

Citiți în timp real noutățile direct pe paginile dedicate evenimentului Webstock

Facebook
Facebook Event
Grupul People of Webstock
Instagram
Grupul Webstock pe LinkedIn 

#webstockro

webstock

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.