Un Moș Crăciun punctual!

Un Moș Crăciun punctual!

Un Moș Crăciun punctual

   Se apropie sărbătorile de iarnă, o perioadă în care ne dorim să-i avem aproape pe cei dragi. Este perioada cadourilor, când fiecare dintre noi îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun.

  Moș Crăciun… Mai țineți minte? Luna decembrie îmi aduce aminte de copilărie, de așteptarea febrilă ce mă cuprindea cu săptămâni înainte de Crăciun. Atunci era perioada mea cea mai cuminte din an. Părinții mă „linișteau” imediat cu un „Te vede Moșul!”. Tot atunci aveam în mod surprinzător, cele mai bune note.

  Anii au trecut și îmi amintesc cu drag de acele vremuri. În ziua de azi, eu însămi sunt Moș Crăciun pentru cei dragi. De fapt, Moș Crăciun este în fiecare dintre noi. Cu toții jucăm rolul Moșului, indiferent că așezăm cadourile sub brad în noaptea de Ajun sau că le trimitem cuiva drag, la distanță. Sunt frecvente cazurile când avem rude sau prieteni plecați în străinătate și vrem să le facem o bucurie, trimițându-le o mică părticică de acasă.

  Sezonul sărbătorilor este asociat nu numai cu aglomerația din magazine, ci și cu cea de la oficiile poștale. Oameni încărcați cu pachete, pe care le trimit rudelor și prietenilor în diverse orașe din țară sau din afara ei. Când sora mea era plecată în Anglia, și eu mă număram printre cei de la coadă, cu un calendar homemade cu pisici (adică pisicile din pozele calendarului erau ale mele) ambalat. Dacă aș fi știut atunci de Eastlines, cel mai mare serviciu de expediere transport international din și către Anglia, ar fi fost mult mai ușor să ne trimitem cadouri de sărbători și am fi scăpat de întrebările: o ajunge coletul la timp? Sunt și zile libere, dacă ajunge de abia după ce vor fi trecut sărbătorile sau în altă parte? Ajunge intact, sigur nu se deteriorează pe drum?

  Este foarte important ca varianta de transport să fie de încredere. Să ai siguranța că pachetul tău ajunge la destinație fără probleme, în perfectă stare și la timp. Dacă reușești să eviți cozile și aglomerația, este și mai bine!

  Astfel, cu Eastlines, oricine din România poate trimite un colet în Marea Britanie și invers, de acolo se poate trimite un pachet în țară. Trebuie doar să te autentifici pe site și să urmezi pașii de pregătire a coletului și plasare a comenzii. În acest sens, tot pe site găsești ghidul de ambalare, precum și alte detalii și nu în ultimul rând, poți urmări status-ul comenzii în timp real.

  Cu Eastlines, ai parte de un Moș Crăciun punctual!

7 COMMENTS

  1. Sunt complet de acord! E extrem de important sa gasesti un serviciu de curierat de incredere! Multumesc pentru recomandare!

    • Este, mai ales in perioada sarbatorilor, cand toata lumea trimite si serviciile de curierat sunt suprasolicitate.

  2. Cred că este important ca o firmă de curierat să respecte termenele de livrare. Nu știam de Eastlines, dar voi apela la ei, cu siguranță, atunci când le voi trimite colete celor plecați în afară.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.