Turnul zorilor de Sarah J. Maas

Turnul zorilor, de Sarah J. Maas – Editura Rao – prezentare

Turnul zorilor

Tower of Dawn

Editura Rao

Sarah J. Maas

Număr pagini: 544

  Turnul zorilor de Sarah J. Maas fantasy.

Seria Tronul de cleștar: 1. O inimă de gheață, o voință de fier; 2. Diamantul de la miezul nopții; 3. Moștenitoarea focului; 4. Regina umbrelor; 5. Imperiul furtunilor

   Chaol Westfall și Nesryn Faliq au ajuns în strălucitorul oraș Antica în încercarea de a încheia o alianță cu khaganul Continentului Sudic, ale cărui armate vaste par a fi ultima speranță pentru Erilea. Dar prezența lor acolo mai are un scop. Ei vor să ajungă la Torre Cesme, locul în care trăiesc cei mai buni vindecători din lume, singurii care ar putea să-l facă pe Chaol să meargă din nou.

  După ce a trăit suferințe de nedescris în copilărie, Yrene Towers nu are nicio dorință să-l ajute pe tânărul lord din Adarlan, darămite să-l vindece. Însă a depus un jurământ de a-i alina pe cei aflați în suferință și îl va respecta. Tânăra ajunge să îl însoțească pe un drum dureros și plin de obstacole, fiind nevoită să înfrunte și demonii din ea, nu doar întunericul care i-a rănit lui trupul și inima. Și Chaol, și Nesryn descoperă în Antica lucruri care îi vor schimba și care pot juca un rol mult mai important în salvarea Erileei decât s-ar fi așteptat.

Editura Rao

  Sarah J. Maas – autoare de fantasy,  cunoscută pentru seria de debut Tronul de cleștar, publicată prima dată în 2012 de Bloomsbury și seria A Court of Thorns and Roses, publicată prima dată în 2015 de Bloomsbury.

  Throne of Glass Series; 1. Throne of Glass, 2. Crown of Midnight, 3. Heir of Fire, 4. Queen of Shadows, 5. Empire of Storms, 6. Tower of Dawn, 7. Kingdom of Ash

Noutăți editoriale

1 COMMENT

  1. Mă bucur tare mult că apare acest volum. De această dată, autoarea o lasă puțin deoparte pe Celaena, povestea îndreptându-se pe alt fir, Chaol.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.