Ultima doamnă Parrish de Liv Constantine

Ultima doamnă Parrish, de Liv Constantine – Corint – Leda Bazaar – prezentare

  În curând la Corint, în colecția Leda Bazaar: ULTIMA DOAMNĂ PARRISH, de Liv Constantine, traducere de Claudia Roxana Olteanu.

THE LAST MRS. PARRISH.

  Un bestseller internațional, recomandat de Reese Whiterspoon în clubul ei de carte. În curs de ecranizare pe Amazon Prime.

  Amber Patterson s-a săturat până peste cap de propria soartă. S-a sătu­rat să fie un nimeni: o femeie banală, greu de remarcat, care nu iese cu nimic în evidență. Merită mai mult – o viață călăuzită de bani și de putere, întruchipată de zeița blondă, cu ochi albaștri, Daphne Parrish, care nici măcar nu apreciază ce are.

  Pentru toată lumea din orășelul Bishops Harbor, din Connecticut, Daphne – președinta unei asociații filantropice – și soțul ei, Jackson – mogul al afacerilor imobiliare – for­mează un cuplu desprins din basme.

  Invidia o macină pe Amber. Însă tânăra pune la cale un plan perfid. Se folosește de compasiunea de care dă dovadă întotdeauna Daphne, pen­tru a se insinua în familia Parrish. În scurt timp, îi devine cea mai intimă prietenă, călătoresc împreună în Europa și se apropie tot mai mult de Jackson. Doar că trecutul ei întunecat ascunde un secret care îi poate dis­truge tot ce a clădit.

  Plin de răsturnări de situație șocante, care conduc spre un final spectaculos, volumul Ultima doamnă Parrish este un thriller savuros, scris cu talent seducător.

Leda Edge Corint

  Liv Constantine este numele sub care scriu surorile Lynne Constantine și Valerie Constantine. Separate de trei state, petrec ore întregi complotând prin Face Time și înroșind inbox-urile. Au  capacitatea de a contura în linii întunecate poveștile  transmise de bunica lor greacoaică. Ultima lor carte, THE ULTIME TIME I SAW YOU, lansată pe 7 mai 2019, iar The Wife Stalker așteptată în 2020.

Gen: Suspense, Thriller, Fiction

Noutăți editoriale

Cărți thriller

#UltimaDoamnăParrish  #ThrillerPsihologic #LedaBazaar #Corint #literaturapetocuri #books #noutatieditoriale #LivConstantine #cartidelacorint

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.