Șarada ducelui de Valerie Bowman - Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Șarada ducelui, de Valerie Bowman – Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Șarada ducelui

Valerie Bowman

Seria Clubul valeților

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Editura Alma/Litera

Șarada ducelui de Valerie Bowman – historical romance.

Luni – 19.04.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

Al doilea volum al seriei Clubul valeților.

  Rhys Sheffield, duce de Worthington, a pus pariu cu prietenii lui, pe o sumă absolut colosală, că se poate da drept servitor în casa unde urmează să aibă loc cea mai așteptată petrecere a sezonului monden. Dar când fosta lui iubită, o femeie extrem de inteligentă, îl recunoaște sub deghizarea de grăjdar, își dă seama că are ocazia perfectă de a i-o plăti pentru că a rupt logodna.
  Frumoasa lady Julianna Montgomery este, cel mai probabil, singura tânără de la petrecere care nu se află-n căutarea unui soț. Este fericita logodnică a unui marchiz. Abia dacă-și mai aducea aminte de suferința provocată de felul în care fusese părăsită de ducele Worthington, cu aproape doi ani în urmă. Numai că, brusc, a fost nevoită să-și amintească.
  Rhys pare să fie peste tot, încordându-și mușchii, trudind sub arșița soarelui, iar Juliannei nu i s-a părut nicicând mai atrăgător. Cu farmecul lui caracteristic, o convinge să-i păstreze secretul. Dar când ea află că scopul lui e să câștige un pariu pus din ambiție, nu rezistă să își joace propriul joc. Își va petrece următoarele două săptămâni forțându-i lui Rhys limitele ca să îl facă să piardă pariul. Chiar dacă riscă să se aleagă ea însăși cu inima rănită.
  Veți citi întreaga poveste în romanul ȘARADA DUCELUI de Valerie Bowman, al doilea volum al seriei Clubul valeților. De luni la toate punctele de difuzare a presei!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.