Dorințe periculoase de Sarah MacLean

Dorințe periculoase, de Sarah MacLean – Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Dorințe periculoase

Brazen and the Beast

Sarah MacLean

Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Editura Alma/Litera

Seria Bastarzii bătăuși –The Bareknuckle Bastards1. Wicked and the Wallflower – Capcană pentru un duce, 2. Brazen and the Beast – Dorințe periculoase, 3. Daring and the Duke (2020)

Dorințe periculoase de Sarah MacLean love books.

Sâmbătă – 22.02.2020 – Dorințe periculoase, de Sarah MacLean , la toate punctele de difuzare a presei.

Al doilea volum al seriei „Bastarzii bătăuși” după CAPCANĂ PENTRU DUCE, publicat în urmă cu un an.

Planul doamnei

   Lady Henrietta Sedley mai are putin și împlinește frumoasa vârstă de 29 de ani. are Are plan să moștenească afacerile tatălui său, să-și facă averea și să își trăiască propria viață. În primul rând, ea intenționează să experimenteze si sa cunoască gustul plăcerii. Totul merge perfect … până când  descoperă cel mai frumos bărbat pe care l-a văzut vreodată, legat, în trăsura ei și amenințând că va strica planul lui Hattie înainte de a începe.

Propunerea Bastardului

  Când se trezește într-o trăsură la picioarele lui Hattie, Whit,  rege al Covent Garden cunoscut de toată lumea ca Beast, nu poate să nu se întrebe despre femeia ciudată care îl eliberează – mai ales atunci când descoperă că se îndreaptă spre o noapte de plăcere. El este mai mult decât fericit să-i ofere lui Hattie tot ce își dorește … la un preț.

O pasiune neașteptată

  În curând, Hattie și Whit devin rivali în afaceri, dar și în plăcere. Ea nu va renunța la planurile ei; El nu va renunța la puterea sa … și niciunul dintre ei nu îți dau seama că, dacă nu sunt atenți, nu vor avea de ales decât să renunțe la tot … inclusiv la inimile lor.

Lady Henrietta Sedley a plecat în căutarea unei nopți de plăceri ascunse iar Whit, cunoscut de toți drept Bestia, e dornic să îi împărtășească lui Hattie secretele desfătării….
Hattie și Whit ajung să fie rivali ‒ și nu doar în afaceri. Însă vor ajunge să cedeze tot pentru celălalt… inclusiv libertatea și inima.

„– Nu vreau să fiu o zestre. Tânăra îl privi. Nu vreau să fiu transformată într-un obiect. Vreau să fiu a mea. Să aleg pentru mine însămi.
– Afaceri. Casă. Avere. Viitor, zise el.
Hattie zâmbi și își etală gropița, iar Whit nu putu să nu admire acele buze, a căror atingere și-o amintea de mai devreme.”

Whit o trase aproape, până când erau complet lipiți unul de celălalt, până când gura lui era perfect aliniată cu a ei. Apoi, a doua lui mână se ridică pe fața ei, mângâindu-i obrazul în timp ce îi gusta gura cu săruturi mici, unul după altul, din nou și din nou, până când Hattie avu senzația că ar înnebuni din cauza tachinării.”

„Hattie se întinse după el, sărutându-l, preluând controlul așa cum nu o mai făcuse vreodată. Puse fiecare părticică din ea în acel sărut, pe Hattie care rezistase trecutului, pe Hattie care visa la viitor și pe Hattie care voia ca un astfel de bărbat să o iubească așa cum visase mereu, în tăcere, în întuneric, când nimeni nu se uita.
Îl sărută până când nu mai puteau vorbi, pentru că ei îi era prea frică să facă asta. Prea frică să-i spună că dorea ceva ce el nu-i putea da. Se temea că el avea să o lase înainte să guste pentru ultima oară din el.”

Romanele mijlocului de februarie sunt pline de patimă și tandrețe! 

Colecția Iubiri de poveste martie 2020

Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste ianuarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste decembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi!

Foto Cărţi Romantice

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #SarahMacLean

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.