Un inger păzitor de Amanda Quick-Colecţia Cărţi Romantice

Un înger păzitor de Amanda Quick-Colecţia Cărţi Romantice-prezentare

Editura Litera/Lira

Colecţia Cărţi Romantice

Titlul original: River Road (2014)

  Vineri, 26.02.2016, apare cartea Un înger păzitor de Amanda Quick. Aceasta face parte din colecţia “Cărţi Romantice” şi poate fi achiziţionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

„În urmă cu treisprezece ani, Lucy Sheridan a trecut printr-o experiență bizară: abia ajunsese la cea mai grozavă petrecere din Summer River, orășelul unde își petrecea vacanța, că Mason Fletcher, un băiat ceva mai mare ca ea, dar mult mai matur, a obligat-o să se întoarcă acasă. A doua zi, mătușa ei a condus-o la aeroport, interzicându-i s-o mai viziteze.

Acum, după ce mătușa ei și-a pierdut viața într-un accident de mașină, Lucy află că în noaptea aceea Mason a salvat-o de la o soartă cruntă. Pe de altă parte, organizatorul petrecerii fatidice, Tristan Brinker, a dispărut, iar corpul nu i-a fost găsit.

Multe s-au schimbat în toți anii aceștia. Lucy a devenit expertă în genealogie judiciară, iar Mason a înființat o firmă specializată în soluționarea crimelor clasate cu autor necunoscut. Regăsirea celor doi este marcată de o înlănțuire rapidă a evenimentelor, de la găsirea unui cadavru în șemineu la acutizarea luptei pentru putere în sânul familiei Colfax, cea mai bogată din zonă. Lucy se trezește amenințată din toate părțile, astfel că Mason va trebui să joace încă o dată rolul de înger păzitor.”

Preţ revistă + carte romantică: 9.99 lei

Preţ revistă: 1.5.lei

Sursa: Cărţi Romantice

Colecţia Cărţi Romantice

Recenzii cărţi Amanda Quick

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

10 COMMENTS

  1. Descrierea m-a facut sa-mi rod unghiile din cauza nerabdarii!! Pana maine simt ca mor de frustrare :)) Trebuie sa citesc cartea urgent!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.