o dragoste tragicaAstazi, 01.10.2014, a aparut cartea „O dragoste tragica. Destinul ultimului Romanov” de Dora Levy Mossanen. Aceasta face parte colectia “Iubiri si destinesi poate fi gasita la punctele de vanzare a presei, doar impreuna cu ziarul Libertatea.  

Pret ziar + carte =14,99 lei

Scurta descriere:

„Ramasa orfana in adolescenta, Daria isi gaseste refugiul la curtea tarului Nicolae al II-lea, unde afectiunea ei pentru tareviciul Alexei si leacurile miraculoase din ambra o fac sa fie indragita de toti membrii familiei Romanov. De-a lungul anilor, Daria este martora a evenimentelor fericite si mai putin fericite de la curtea imperiala, a balurilor fastuoase, dar si a crizelor de hemofilie ale micului Alexei, pe care Rasputin, calugarul nebun, incearca sa le vindece. Totul se sfarseste insa tragic, cand bolsevicii ajunsi la putere il impusca pe tar si intreaga familie. Daria supravietuieste ca prin minune si, convinsa ca tareviciul nu a murit, isi dedica intreaga viata regasirii ultimului Romanov.”

Sursa Carti Romantice

6 COMMENTS

  1. Nu am cumparat nici o carte din seria aceasta,poate mai incolo o sa apara la pachet si cu reducere si le iau pe toate.
    Cartea pare foarte interesanta,am mai gasit in multe carti referire la destinul lor tragic

  2. Si eu o sa citesc ceva din colectia aceasta,am ales ca premiu pt comentatori Sisi-imparateasa nefericita locco_smiley_20

  3. Nu am cumparat nicio carte din aceasta serie.geo,candva daca o citesti,astept impresii locco_smiley_46

  4. Cand le cititi, asteptam detalii, fetele! Chiar sunt curioasa in legatura cu aceste carti. 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.