04.07.2014 „Adevarata dragoste” de Jude Deveraux-Colectia „Carti Romantice”

04.07.2014 „Adevarata dragoste” de Jude Deveraux-Colectia „Carti Romantice”

Adevarata dragosteVineri, 04.07.2014 apare cartea „Adevarata dragoste” de Jude Deveraux. Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„La terminarea facultatii, Alix Madsen afla cu surprindere ca Adelaide Kingsley, o prietena de familie, i-a lasat mostenire, pentru un an, dreptul de a fi stapana unui incantator conac pe insula Nantucket. in schimb , Adelaide are o cerinta neobisnuita – Alix trebuie sa rezolve misterul straniei disparitiei a unei femei din neamul Kingsley, petrecute cu mai bine de doua secole in urma. in plus, Alix trebuie sa se confrunte si cu arogantul – si extrem de atragatorul – arhitect Jared Montgomery, mostenitorul de drept al conacului.
Ceea ce Alix nu stie este ca legaturile propriei familii cu cea a lui Jared sunt mult mai apropiate si mai indelungate, asa ca Jared primeste misiunea sa aiba grija de ea cat timp se afla pe insula – lucru deloc dificil, avand in vedere pasiunea care se naste intre ei. Vietile lui Alix si Jared se dovedesc strans impletite cu soarta tulburatoare a stramosilor lor, iar cei doi trebuie sa descopere calea de a indrepta greselile trecutului pentru a gasi speranta pentru propriul viitor si pentru adevarata dragoste.”

Sursa Carti Romantice

8 COMMENTS

 1. Inca nu am ajuns la chiosc,sper sa o mai gasesc ceva mai tarziu.
  lilah asta sper si eu locco_smiley_14

 2. Acum incep sa citesc la ea.Lilah deja a si terminat-o de citit .Nesuferita,sa ne-o ia inainte.Phhh locco_smiley_15

 3. Yupiiiiii!!!!!Am terminat-o si e superba!!!!!Mi-a placut la nebunie! 😀 😀 😀
  Abia astept si vol 2 si 3!
  imi amintesc de cand am citit prima carte cu Montgomery si Taggertt(Geamana de gheata,Geamana de foc) si cum am cautat sa mai citesc cate ceva despre aceste familii.J.Devereaux are ceva cu aceste nume,si mai ales cu legenda ca adevarata dragostea deosebeste doi gemeni identici.Deci ce credeti ca o sa fac?

  termin de rerecitit Ceva minunat si Aproape de cer si incep iar cu tot ce am de J.Devereaux.

  Pt cine nu a luat cartea am un sfat:NU O RATATI! 😀
  Mi-a facut ziua mai locco_smiley_46
  locco_smiley_4

 4. Am terminat-o azi dimineata 😀
  Mi-a placut foarte mult . Sper sa avem si o contiunare a seriei cat mai curand posibil
  Pentru aceasta carte acord 9.8 puncte

 5. Diana,ma bucur ca ti-a placut si tie locco_smiley_46 Acum stau pe ghimpi in asteptarea volumului 2…daca si cand se va traduce si la noi

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.