Indragostita de sotul potrivit de Victoria Alexander-Colectia „Iubiri de poveste”

Indragostita de sotul potrivit de Victoria Alexander-Colectia „Iubiri de poveste”

Love With a Proper Husband - Îndrăgostită de soțul potrivit

Indragostita de sotul potrivit de Victoria AlexanderSambata, 07.02.2015 apare cartea “Indragostita de sotul potrivit” de Victoria Alexander. Face parte din Colectia Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Ingrijorate de dezinteresul tot mai pronuntat privind casatoria in randul fiilor si fiicelor ajunse la varsta potrivita, doamnele din inalta societate se hotarasc sa intervina cu fermitate si infiinteaza Societatea Doamnelor pentru imbunatatirea Viitorului Angliei. Prima lor provocare: contele de Pennington.
Domnisoara Gwendolyn Townsend a vazut cum averea tatalui ei a ajuns in mainile unui var indepartat, lasand-o astfel cu o educatie aleasa, capabila sa faca o reverenta perfecta… si fara nici un ban. Mai mult, afla ca, in urma cu multi ani, parintele ei i-a aranjat casatoria cu Marcus Holcroft, contele de Pennington, unul dintre cei mai ravniti burlaci ai inaltei societati londoneze. Marcus ii provoaca sentimente amestecate, si, desi ezita sa se marite cu un barbat pe care nu l-a cunoscut niciodata, in final nu are de ales. Insa, mai intai, trebuie sa-i fie indeplinite niste conditii…
Lui Marcus nu-i vine sa creada ca mireasa care i-a fost impusa insista asupra unor reguli pentru a fi de acord cu nunta… si cu noaptea nuntii! Este genul de barbat care nu a fost niciodata nevoit sa faca eforturi pentru a atrage o femeie in patul lui. Inca si mai surprinzator este faptul ca Gwendolyn, in mod clar, ascunde ceva, iar saruturile lor minunate, urmate de lectiile lui de dragoste pasionale, nu sunt de ajuns pentru a o determina sa-i dezvaluie orice secret ar avea. In definitiv, a promis sa fie un sot asa cum se cuvine – ce trebuie sa mai faca pentru a avea parte de o sotie la fel?”

Sursa Carti Romantice

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.