Prieteni pentru totdeaunaLa data de 14.11.2014 apare cartea Prieteni pentru totdeaunade Danielle Steel. Aceasta face parte din Colectia „Carti Romantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

Gabby, Billy, Izzie, Andy si Sean – cinci copii se cunosc in prima zi la exclusivista scoala Atwood, fiecare cu propria personalitate efervescenta, diferiti ca infatisare si cu talente diferite, dar atrasi impreuna de magia unei legaturi care se va dovedi indestructibila.
Astfel, intr-o lume rece si indiferenta, cinci familii incep sa se apropie, iar cei cinci copii strabat alaturi drumul spre adolescenta, fara sa realizeze ca furtuni teribile incep sa se adune in jurul lor. Curand, vietile lor aparent perfecte sunt afectate de relatii destramate, de greseli nefericite si de alegeri neinspirate, si, pe rand, apeleaza la micul lor grup pentru a-si recapata stabilitatea si echilibrul. impreuna vor putea trece peste pierderi si suferinte, isi vor deschide inimile si vor cunoaste primii fiori ai iubirii si pasiunii.
Ȋntr-unul dintre cele mai complexe si mai emotionante romane ale sale, Danielle Steel reda o poveste tulburatoare, intinsa pe parcursul catorva decenii, care aduce laolalta un grup de personaje realiste si profunde, intr-o calatorie a prieteniei, a supravietuirii si a dragostei.”.

Sursa Carti Romantice

4 COMMENTS

  1. ALINA SA IMI SPUI CE PARERE TI-A FACUT.DEOCAMDATA SPUN PAS ACESTEI AUTOARE.
    CRED locco_smiley_15 CA ANCA II VA PLACEA CARTEA,LA FEL SI LA GEO locco_smiley_15

  2. eu cumpar totate cartle de vineri, cred ca din colectie imi lipsesc vreo 20, chiar de la inceputul aparitie, desi am recuperat o parte
    frumoasa prezentarea facuta fetelor
    eu de autoare am carti care imi plac si care au o poveste frumoasa dar nu foarte bine conturata
    cert e…o cumpar oricum

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.