O dată pentru totdeauna de Elizabeth Hoyt-Colecţia Cărţi Romantice

O dată pentru totdeauna de Elizabeth Hoyt- Colecţia Cărţi Romantice

O dată pentru totdeauna
Autor: Elizabeth Hoyt
Pseudonim Julia Harper
Colecţia Cărţi Romantice-septembrie 2018
Vineri-28.09.2018- la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Sam West, polițist într-un orășel liniștit, este obișnuit cu rutina zilnică din trafic: o amendă pentru depășirea vitezei, un avertisment rostit cu asprime și drum bun!
Însă, de data asta, cel care a încălcat regulile de circulație nu este o persoană oarecare. De la picioarele ei lungi până la mintea ascuțită ca un brici, Maisa Bradley este o adevărată apariție în micuțul Coot Lake, Minnesota…și va reuși să-l antreneze, fără voie, pe Sam în cursa vieții lui.

  O încurcătură nevinovată și zvonurile despre niște diamante furate trezesc, deodată, interesul mafiei rusești față de plicticosul orășel, iar Maisa se vede nevoită să facă față privirilor deloc prietenoase pe care le îndreaptă către ea un anumit polițist înalt, mohorât și extrem de chipeș. Ochii de un albastru uluitor ai lui Sam o tentează să îi dezvăluie toate secretele bine ascunse, dar oare cât de multe ar putea să-i spună fără a se pune în pericol?
Faptul că este prinsă de o furtună și nevoită să se adăpostească pentru o vreme împreună cu cel mai sexy om al legii din nordul înghețat al țării s-ar putea să nu fie cea mai nepotrivită modalitate de a hotărî…

„Ea se agăţă de haina lui grea şi răspunse cu furie sărutului. El avea gust de pin, de zăpadă şi de vânt de iarnă, şi ea îl urî dintr-odată cu o pasiune de care nu se ştiuse în stare.
Nu era drept că trebuia să fie bărbatul acesta. Pur şi simplu, nu era drept.”

O sărută pentru că nu avea nici o altă modalitate de a-i spune cât de mare era inima lui în clipa aceea – umflată şi gata-gată să se spargă de nevoia de ea. Ea era atât de mică, atât de feroce, atât de vulnerabilă. Toate acestea adunate într-un trup de femeie, plus o minte iute ca fulgerul. Cum ar putea vreodată să ţină pasul? Cum ar putea el vreodată să îi dea din nou drumul?

Forţa sărutului îi împinse capul înapoi, peste braţul lui. Se supuse de îndată, aproape ca şi cum trupul ei ştia ceva ce mintea ei încă nu cunoştea. Acţiunea aceasta ar fi trebuit să o irite. 
În schimb, se dărui, fără gânduri, fără ezitare, fără griji despre viitor.

Sursa Cărţi Romantice

  Elizabeth Hoyt este o cel mai bine vândut autor New York Times de historical romance. A publicat romane contemporane și sub pseudonimul de Julia Harper. În prezent locuiește în Illinois împreună cu soțul și cei doi copii.

   Elizabeth Hoyt, autoarea ale cărei romane de dragoste istorice au urcat rapid în topurile de bestselleruri. De asemenea, cărţile ei, traduse până acum în 15 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA şi au câştigat de două ori premiul Romantic Times Reviewer’s Choice. Elisabeth s-a născut în New Orleans, dar a crescut în St. Paul, Minnesota. A călătorit mult şi a vizitat St. Andrews, Scoţia; Germania, Franţa şi Belgia. A petrecut un an în Oxford şi, pe timpul unui schimb de vară între studenţi, a locuit în Kawasaki, Japonia. Are BA în antropologie de la Universitatea din Wisconsin la Madison. A mai scris trilogia „The Princess”,  seriile „Maiden Lane” şi „Legend of Four Soldiers”.

Seria Legenda celor patru soldați de Elizabeth Hoyt

Colecţia Cărţi Romantice

Recenzii cărţi Elizabeth Hoyt

Books Elizabeth Hoyt

O dată pentru totdeauna de Elizabeth Hoyt-Colecţia Cărţi Romantice

9 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.