Un principe cuceritor de Nora Roberts-Cărţi Romantice-prezentare

Un principe cuceritor, de Nora Roberts-Cărţi Romantice-prezentare

  Volumul al treilea al seriei „Familia regală din Cordina“

Editura Alma/Litera

Titlul original: The Playboy Prince

Vineri-08.06.2018- la chioșcurile de presă alături de revista Libertatea pentru Femei.

  Aflată într-o misiune sub acoperire la palatul regal din Cordina, Lady Hannah Rothchild a fost aleasă să contracareze planurile organizației criminale care și-a propus să ucidă familia regală. Pericolul o pândește la fiecare pas, așa că însăși viața ei depinde de cât de bine reușește să își păstreze deghizarea de persoană rezervată și timidă – atribute care nu îi sunt deloc caracteristice în realitate.

  Un playboy obișnuit ca femeile să-i cadă la picioare, prințul Bennett este fascinat de la bun început de Lady Hannah, căci niciodată n-a putut rezista provocării de a cuceri o femeie aparent inaccesibilă.
Lady Hannah pare să se fi înconjurat de o armură invizibilă… iar Bennett este decis să afle ce este dincolo de ea. Pentru el, dragostea a fost mereu un joc; de aceea, faptul că se îndrăgostește de această tânără misterioasă îl ia cu totul prin surprindere.

  Surprizele nu se vor opri aici, mai ales când află că, de fapt, Hannah este spion și agent dublu, lucrând pentru tatăl lui.

   Cu toate că Hannah și Bennett sunt conștienți că pasiunea ce se aprinde între ei îi face vulnerabili în fața primejdiilor care îi înconjoară, amândoi consideră că o dragoste ca a lor merită orice sacrificiu.

„Bennett nu ştia nici el la ce se aşteptase. Însă ceea ce găsi fu moliciune, alinare şi dulceaţă, fără fierbinţeală sau pasiune. Şi totuşi le văzu pe amândouă în ochii ei. Nu simţi nevoia incontrolabilă de a o atinge sau de a forţa sărutul să devină mai profund. Nu acum, prima dată. Poate că ştia deja că aveau să urmeze şi altele. Dar acest prim sărut îi oferi o lejeritate şi o relaxare pe care nu le mai căutase niciodată într-o femeie.“ 


„– Viaţa nu prea merită trăită fără să tragi câteva trânte. Tu nu simţi niciodată nevoia de aventură, Hannah?
Ea se gândi la ultimii zece ani din viaţa ei, la misiunile care o purtaseră din castele în ghetouri şi în orice alt loc între aceste două extreme. Alei franceze. Ţărmuri italiene. Se gândi la pistolul de calibru mic pe care îl purta în poşetă şi la stiletul subţire ca un creion lipit ca un amant de coapsa ei.
– Cred că eu am preferat dintotdeauna să trăiesc aventurile de la distanţă, prin intermediul cărţilor.“


„Nu simţise niciodată nevoia să cerşească lucrurile pe care o femeie ar fi putut să i le ofere sau să i le refuze. Nu doar pasiune îşi dorea; era ceva mai presus de nevoile fizice. Îşi dorea inima ei, cu o disperare pe care nu o mai cunoscuse până atunci.“


Romanul UN PRINCIPE CUCERITOR de Nora Roberts, disponibil la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Sursa Cărţi Romantice

Nora Roberts/JD ROBB   Nora Roberts aka Sarah Hardesty, Jill March, J D Robb, pe numele ei real Eleanor Marie Robertson, s-a născut în 10 octombrie 1950 în Maryland, Statele Unite, fiind cea mai mică din cei cinci copii ai familiei. A urmat o școală catolică, apoi liceul Montgomery Blair. A început să scrie în anul 1979, dar primele șase manuscrise trimise unei edituri i-au fost respinse. În anul 1981, Editura Silhouette Books îi publică prima nuvela, Irish Thoroughbred sub pseudonimul Nora Roberts. În prezent, ea este o binecunoscută autoare americană, care a scris peste 200 de romane de dragoste. Din 1999 încoace, fiecare dintre romanele lui Roberts a fost un bestseller în New York Times , iar 124 din romanele sale s-au clasat pe lista bestseller-urilor Times. Pentru seria „In Death” a folosit pseudonimul J.D. Robb și a mai scris, de asemenea, sub numele Jill March. Nora Roberts a fost prima autoare inclusă în Romance Writers of America Hall of Fame. Cărțile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 500 de milioane de exemplare. Câteva au fost ecranizate: Golful de la miezul nopții, Mesaje misterioase, Luminile Nordului etc.

Recenzii cărţi Nora Roberts

Listă cărți Nora Roberts

Recenzii/prezentări Colecţia Cărţi Romantice

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iunie 2018

Apariţii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Un principe cuceritor de Nora Roberts-Cărţi Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.