17.09.2014 „Curtezane. Magia iubirii” de Dora Levi Mossanen-Colectia „Iubiri si destine”

17.09.2014 „Curtezane. Magia iubirii” de Dora Levi Mossanen-Colectia „Iubiri si destine”

by -
6

 

Curtezane. Magia iubiriiMiercuri, 17.09.2014 apare cartea „Curtezane. Magia iubirii de Dora Levi Mossanen. Face parte din Colectia „Iubiri si destine si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Crescuta de bunica si de mama ei (doua dintre cele mai cautate curtezane din Franta), Simone refuza sa le calce pe urme si se casatoreste cu Cyrus, bijutierul evreu al sahului persan. indragostita pentru prima data in viata, tanara isi urmeaza sotul in indepartata Persie, atat de diferita de lumea pariziana cu care este obisnuita.
insa Cyrus este implicat in periculosul comert cu diamante rosii, iar atunci cand descopera o escrocherie de proportii, onestitatea sa il costa viata. Cu inima franta, Simone se intoarce la Paris si la decadenta plina de farmec a vietii familiei ei, exersandu-si calitatile de curtezana cu scopul de a-l descoperi pe ucigasul sotului ei.”


Sursa Carti Romantice

 

6 COMMENTS

  1. Bravo Geo,te rog sa ne dai o parere cand o cumperi,vreau sa stiu si eu,inca nu am cumparat nimic. locco_smiley_28

  2. dupa Maria Tudor,nu am mai luat nici o carte din aceasta colectie,cunosc genul literar.Decat sa citesc genul historical fiction mai bine citesc SF.Deja mie dor de sf-uri.Poate de Black friday o sa cumpar niste carti de Orson Scott Card.

  3. Nu am citit nimic din aceasta colectie, am rasfoit vreo doua carti dar, nu am avut curiozitatea sa ma pun pe treaba. Si totusi vreau sa va spun ca: aceasta colectie este foarte cautata, sunt persoane interesate de aceste carti si destul de multe.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.