Vineri, 27.06.2014 apare cartea „La prima vedere” de Danielle Steel. Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de La prima vedere de Danielle Steelziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„New York. Londra. Milano. Paris. Saptamana Modei in patru orase. Timmie O’Neill a construit un adevarat imperiu in lumea modei, o afacere ce o inspira si o consuma deopotriva, si careia i s-a dedicat complet. insa in ciuda succesului de care se bucura pe plan profesional, Timmie pastreaza in suflet multe rani ramase nevindecate, asa ca nu mai este dispusa sa-si asume, din nou, riscuri pe plan sentimental. si totusi, in ciuda lumii ei perfect controlate si organizate, se dovedeste ca nu poate fi imuna la magia dragostei cand in viata ei intra fermecatorul doctor Jean-Charles Vernier. La inceput, relatia lor este cea dintre pacient si medic, dar nici unul nu se poate opune atraciei de necontestat care se naste intre ei. Totodata insa, se confrunta cu o dilema veche de cand lumea: pot avea curajul doi oameni puternici, veniti din lumi diferite, sa renunte la siguranta pentru a-si risca inima?
La prima vedere este o carte la fel de complexa si de captivanta ca viata insasi: cariere, familii, iubiri din trecut, pierderi, obligatii, bucurii si lacrimi. Este o poveste despre asumarea unor riscuri si despre renuntarea la control inschimbul dragostei si fericirii.

Sursa Carti Romantice

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.