Magia unei nopți, de Eloisa James - Colecția Cărți Romantice august 2021

Magia unei nopți, de Eloisa James – Colecția Cărți Romantice august 2021

Magia unei nopți

Eloisa James

Seria DUCESE DISPERATE

Colecția Cărți Romantice august 2021

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 06.08.2021

  Pentru Lady Perdita Selby – alintată Poppy de familie și de prietenii apropiați – Crăciunul petrecut la Paris este cea mai frumoasă sărbătoare pe care și-a imaginat-o vreodată. Iar asta pentru că se află alături de bărbatul visurilor ei – logodnicul care urmează să îi devină soț și pe care este sigură că îl va iubi nebunește toată viața –, în orașul în care s-au cunoscut și unde s-au decis să-și unească destinele.
   Fermecătorul duce de Fletcher pare că este alegerea perfectă pentru tânăra inocentă, iar cea mai romantică nuntă văzută de aristocrație anunță o căsnicie plină de iubire.
   Patru ani mai târziu, ducele și ducesa lui încă sunt cuplul perfect despre care vorbește toată înalta societate londoneză. Însă nimeni nu știe că scânteia pasiunii s-a stins de mult, ba chiar pentru Poppy nu s-a aprins niciodată, iar asta din cauza sfaturilor rigide ale mamei sale, care consideră că vizitele soțului în dormitorul conjugal sunt doar o obligație neplăcută, dar necesară.
   Deși este îndemnat de prieteni să-și găsească o amantă pentru a uita de eșecul căsniciei, Fletcher nu vrea să o piardă pe femeia după care încă tânjește. Și tocmai de aceea plănuiește recucerirea inimii ducesei lui, de această dată printr-o seducție cu adevărat păcătoasă.
  Veți citi întreaga poveste în romanul MAGIA UNEI NOPȚI de Eloisa James, al doilea volum al seriei DUCESE DISPERATE. De vineri, 06 august, la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.