Cavalerul de Aur de Jennifer Blake-Colectia “Iubiri de poveste”

Sambata, 28.02.2015 apare cartea “Cavalerul de Aur” de Jennifer Blake. Face parte din Colectia “Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

Din considerente politice, regele Henric al VII-lea ii porunceste fermecatoarei Lady Marguerite Milton sa se marite cu Lord Halliwell, care este departe de ceea ce si-ar putea dori o tanara cu visuri romantice.

    Asa ca rapirea ei de catre enigmaticul Cavaler de Aur pare o intamplare rupta dintr-un basm.

   Sau ar fi, daca Marguerite n-ar tanji dupa David, cel care i-a facut un juramant de credinta cu zece ani in urma… si apoi a disparut. Curand se dovedeste ca David este de fapt Cavalerul de Aur, venit sa o scape de o casatorie nedorita, inca nebun de dragoste… insa o dragoste platonica, asa cum a jurat in urma cu un deceniu. Marguerite descopera ca a fost doar momeala care sa-l atraga pe David in cea mai noua intriga a regelui.

   Caci, pentru a obtine libertatea ei, David este nevoit sa pretinda ca este fiul pierdut al fostului rege, transformandu-se astfel intr-un rival al celui mai recent pretendent la tronul lui Henric.

    Marguerite este disperata. Daca David esueaza, rebelii il vor ucide; daca triumfa, Henric nu va avea nici un scrupul sa-l execute pe pretendentul la tron pe care el insusi l-a creat. Si, dintr-odata, blestemul care planeaza asupra vietii lor pare sa fie cea mai mica dintre probleme...”

Sursa Carti Romantice

****Drăgan Milica (Mili)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri*** Îmi place să cred că sunt câte puţin din fiecare şi mă pot adapta din mers dacă trebuie să realizez ceva. Sunt o romantică incurabilă, iubesc să citesc şi să realizez obiecte handmade. Ador îngheţata, muzica ritmată, comediile romantice şi glumele nesărate. Zi de zi apreciez cât de frumos se transformă viaţa şi sunt bucuroasă că s-a născut proiectul Literatură pe tocuri. Aici poţi fi tot ce vrei, trebuie doar să vrei.

3 COMMENTS

  1. Buna ziua..imi place mult descrierea si as vrea sa am cartea dar nu mai pot face rost de ea..se poate si cumpara de pe net?si daca da,de pe care site?

    • Buna raloox, vom tine cont de dorinta ta si te anuntam daca gasim alte variante. In acest moment iti putem transmite ca pe site-ul Litera stocul este epuizat la aceasta carte, dar poti trimite un mail la editura si te pot informa cand au pe stoc.

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!