Uliul și Porumbița, de Virginia Henley

citeşte recenzia

    Porumbița… A fost cumpărată pentru o bucată de pământ, apoi abandonată: o mireasă pentru care cineva se tocmise, căsătorită prin voința altora, hotărâtă să se răzbune. Ca Sara Bishop cea nevinovată, a plătit scump ca să scape de familia ei crudă și batjocoritoare. Ca Sabre Wilde cea cu părul de foc și ochii de jad, avea să scandalizeze întreaga curte a reginei Elisabeta încercând să-l seducă pe necunoscutul ei soț, să-i devină amantă și să-l facă sclavul ei.

   Uliul… Preferatul reginei, supranumit Zeul Mării, a lăsat să i se vadă dinții albi pe chipul ca de bronz atunci când le-a dat cu vocea lui adâncă și virilă, ordine oamenilor săi. O însemnase pe Sabre cu sărutul lui dogoritor și cu atingerea pricepută, fără să știe că ea îi era deja soție. Căpitanul Shane Hawkhurst se pricepea să dea ordine, să supună și să distrugă inamicii, dar era el pregătit să fie prins în lațul nemilos al pasiunii de o frumusețe de foc, care să-i conducă inima și să-i aprindă simțurile?

Cartea poate fi comandată de pe site-ul Editurii Miron

8 COMMENTS

  1. Tot am auzit de cartea aceasta dar nu ma puteam pronunta. Sincer nici acum. Pare o carte cu un subiect destul de captivant. Inca stau in dubii .

  2. Si eu am mai auzit de aceasta carte ce, la prima vedere pare tentanta, insa mai astept impresii.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.