O rapire cu urmari neasteptate - Sabrina Jeffries - Colectia

O rapire cu urmari neasteptate, de Sabrina Jeffries

Titlul original: After The Abduction

Cotatie Goodreads: 3.92

Seria Swanlea Spinsters

1 A Dangerous Love – O dragoste periculoasa
2 A Notorious Love – O iubire celebra
3 After the Abduction – O rapire cu urmari neasteptate
4 Dance of Seduction – Dansul seductiei
5 Married to the Viscount – Maritată cu un viconte

   O rapire cu urmari neasteptate – historical romance

DETALII

   Dupa doua sezoane la Londra si o multime de petitori care roiesc in jurul ei, fermecatoarea Julieta Laverick inca tanjeste dupa un singur om: Morgan Pryce, ticalosul elegant care a rapit-o acum doi ani. Dar hotararea ei de-a afla adevarul despre Morgan nu s-a estompat in acest timp, gandurile ei zburau neincetat catre misteriosul ticalos contrabandist. In adancul inimii ei, Morgan ramane barbatul de care s-a indragostit.

   Soarta o aduce fata in fata cu fratele geaman al lui Morgan,- Sebastian, care ii aduce o veste socanta despre iubitul ei misterios. Morgan Pryce a disparut pe mare si este considerat mort.

  Acest Sebastian este identic ca si fizic, miroase si saruta la fel ca Morgan, o face pe Julieta sa devina suspicioasa. El jura ca nu este Morgan, dar Julieta este acum si mai hotarata sa desluseasca misterul.

   Sebastian Blakely, Baron Templemore, nu indrazneste sa admita ca el este cel pe care Julieta il urmareste- si cu atat mai putin sarutul lui dupa care ea inca tanjeste. Marturisirea ca el a fost cel care a rapit – o nu ar aduce decat dezastru si scandal pentru amandoi. Cu toate acestea, cum poate el sa o convinga pe Julieta sa se lepede de iubitul din visul ei cand viseaza sa o tina in brate din nou?

   Julieta respinge ideea de nestatornicie si nu isi imagineaza cum de se poate indragosti atat de repede de un alt barbat. Adevarat, identic, dar diferit de misteriosul inimii ei.

   Ce ascunde Sebastian? Oare reuseste Julieta sa afle adevarul? Cat de intunecat poate fi acesta? De ce Sebastian a ales aceasta cale?

Sabrina Jeffries ne ofera un roman de divertisment si o poveste cu multe intrebari, dar si plina de pasiune.

Cartea “O rapire cu urmari neasteptate” de Sabrina Jeffries apare in Colectia „Iubiri de poveste”, sambata, 24.01.2015 impreuna cu ziarul Libertatea.

O rapire cu urmari neasteptate de Sabrina Jeffries

17 COMMENTS

  1. Mi-au placut primele doua povesti ale surorilor Laverick!! De-abia astept sa cunosc si povestea Julietei! 🙂

  2. Sa ratam noi pe Jeffries?Si mai ales ca abia asteptam ce se va intampla cu Julieta..si Morgan…Pardon..Sebastian!! locco_smiley_15

  3. Super ! Chiar imi doresc sa o citesc. Cred ca este foarte interesanta. Nu am mai citit nicio carte scrisa de Sabrina Jeffries pana acum, asa ca de ce nu as incepe cu aceasta ?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.