Toate luminițele - Jamie McGuire - Editura Trei

Toate luminițele, de Jamie McGuire – Editura Trei – prezentare

Toate luminițele

Jamie McGuire

Editura Trei

Titlul original: All The Little Lifhts

Traducere de: Raluca Furtună

Anul apariţiei: 2019

Nr. de pagini: 512

De la autoarea celebrelor serii Beautiful și Frații Maddox

O poveste fascinantă despre o pasională iubire de tinerețe

   Când o zărește pentru prima dată pe Catherine Calhoun, Elliott Youngblood e doar un puști cu un aparat de fotografiat, care n-a mai văzut niciodată o fată atât de frumoasă și de tristă. Deși amândoi se simt izolați, între ei se înfiripă o prietenie profundă, care se destramă când Elliott e obligat să plece din oraș.

   La întoarcere, băiatul descoperă că lucrurile s-au schimbat: el este vedeta echipei de fotbal a școlii, iar Catherine lucrează tot timpul la misterioasa pensiune a mamei sale. Nu l-a iertat pe Elliott pentru că a abandonat-o, dar el e hotărât să-i recâștige prietenia și… inima.

   Tocmai când Catherine e gata să-l ierte, în oraș are loc o tragedie, iar Elliott devine suspectul principal. În ciuda bănuielilor tot mai mari ale localnicilor, Catherine nu renunță la dragostea ei pentru Elliott. Dar secretul mistuitor al fetei ar putea să le distrugă orice șansă la iubire și fericire.

„O poveste emoționantă despre doi adolescenți răniți, care găsesc alinare într-o prietenie ce se va transforma în prima iubire. Un roman în care se împletesc pasiunea, neliniștea și speranța.” – Kirkus Reviews

McGuire construiește o poveste de dragoste neobișnuită… Îmbină teme precum rasismul, familiile abuzive și tulburările mentale pentru a crea două personaje complexe și extrem de interesante.” – VOYA

Jamie McGuire a urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma și Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diplomă în radiologie. Este autoarea trilogiei Providence și a seriilor de mare succes Beautiful și Frații Maddox.

De aceeași autoare, la Editura Trei, au apărut: Iubirea doare, Șoapte de iubire, Fericirea mea ești tu, Fericirea începe azi, precum și primele două volume din seria Frații Maddox: Dulcea uitare și Dulcea eliberare.

Sursa Editura Trei

Apariţii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii Toate luminițele, de Jamie McGuire în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.