Un altfel de Fat-Frumos - Julie Garwood - Colectia Iubiri de poveste

Un altfel de Fat-Frumos – Julie Garwood – Colectia Iubiri de poveste

Sambata, 31.05.2014 apare cartea „Un altfel de Fat-Frumos de Julie Garwood (reeditare la cartea „Printul fermecator„).  Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Taylor Stapleton a fost distrusa de vestea ca logodnicul ei a preferat sa se insoare in final cu odioasa ei verisoara. Acum iubita ei bunica, Lady Ester – una dintre cele mai bogate femei din Londra si stapana necontestata a familiei – se afla pe patul de moarte, si rudele hraparete abia asteapta sa puna mana pe averea imensa. insa inainte de a parasi aceasta lume, batrana doamna trebuie s-o ajute pe Taylor sa dea cea mai neasteptata lovitura.

Pentru a scapa de tutela unui unchi lipsit de orice scrupule, Taylor va incheia o casatorie de convenienta cu Lucas Ross, un american aflat in Anglia ca sa-si „rascumpere” unul din fratii vitregi din mainile unui tutore abuziv. Ross uraste rigorile absurde ale societatii, femeile pretioase si barbatii pedanti care domina elita londoneza, si abia asteapta sa se intoarca in tinuturile din Montana, iar banii oferiti de Lady Ester pentru a o lua pe Taylor cu el sunt exact ceea ce avea nevoie pentru a se putea inapoia acasa.

Dar si Taylor are propriile motive urgente pentru a pleca in America… o mostenire pretioasa despre care nu i-a marturisit nimic lui Ross, caci fiecare urmeaza sa plece pe propriul drum de indata ce ajung la Boston. insa pe masura ce chipesul ei sot ii povesteste despre Montana, Taylor incepe sa-si faca planuri pentru un nou viitor. Iar viitorul ei il include pe Ross – si dragostea lui. Tot ce-i mai ramane acum de facut este sa-l convinga si pe Ross sa renunte la libertate, in schimbul unei vieti asa cum nu si-ar fi imaginat-o vreodata.”

Sursa Carti Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.