6 obiecte vestimentare ce pot fi purtate oricând

6 obiecte vestimentare ce pot fi purtate oricând

   În ultima vreme timp am avut din belșug, iar garderoba mea săraca a fost aranjată și rearanjată de nu știu câte ori. Așa mi-am dat seama ce aș adăuga la următoarea rundă de shopping virtual. Decât să intru în depresie gândindu-mă că vine și mă ia pe sus virusul, am zis să-mi păstrez mintea limpede și să vă delectez cu 6 obiecte vestimentare ce pot fi purtate oricând, inclusiv la o paradă de modă ad-hoc în casă. 

Mi-aș fi dorit să am dimensiunile ideale, să pot purta orice, dar nu mă îmbăt cu apă rece și aleg ceea ce mă reprezintă. În felul acesta mă asigur că obiectele vestimentare din garderobă se pot adapta cu ușurință vremurilor și evenimentelor. Multe persoane preferă să cumpere mult și fără rost, însă eu sunt practică.

Vă invit să îndrăzniți, să facem un exercițiu de imaginație și să vedeți cum ați putea combina/adapta cele 6 obiecte vestimentare.

Jeans – blugii

6 obiecte vestimentare ce pot fi purtate oricând
Photo credit – riverisland.com

Blugii sunt articolul cel mai la îndemână, ei pot fi purtați zi de zi. Sunt persoane care preferă prespălați, închiși la culoare, rupți sau strâmți. Eu intru în categoria femeilor care adoră culoarea de albastru puternic, cu talia înaltă pentru a-mi echilibra imperfecțiunile și de preferabil să pot respira în ei.

I-am asortat în nenumărate feluri, dar mă simt grozav când pot să adaug o bluză diafană, sacou sau jachetă și tocuri. La orice ținută se presară un strop de încredere și dacă ceva ți se pare că nu dă bine, înlocuiește-l fără să stai pe gânduri.  Nu are rost să te minți dacă simți că ceva nu dă bine atunci când te privești în ansamblu.

Fustă cloș cu pense

6 obiecte vestimentare ce pot fi purtate oricând
Photo credit – boutiquefeel.com

Înainte de a rămâne fidelă fustei cloș cu pense, am purtat diferite modele, dar din păcate nu toate mi se potrivesc. Sunt minionă și când înot prin kilometri de material deja mă pierd. Avantajul este pensele sunt făcute pentru a îndepărta privirea de la zonele periculoase și dacă tivul ajunge deasupra genunchiului atunci așa arată perfecțiunea (în cazul meu). Fie că-i adaug o bluză, tricou sau top, tipul acesta de fustă echilibrează imaginea per ansamblu. Asortați cu o pereche de balerini sau pantof cu toc  și uite că v-ați ales cu o ținută practică.

Dacă nu sunteți sigure de modelul care vi se potrivește, atunci faceți o paradă acasă și combinați articolele. Vă asigur că nu aveți ce pierde.

Body

 

6 obiecte vestimentare ce pot fi purtate oricând
Photo credit – boutiquefeel.com

De fiecare dată când vedeam tipul acesta de top, mă gândeam la bebeluși, dar în timp am înțeles că el ar putea fi arma secretă pentru a te simți bine. Am lăsat în urmă prejudecățile și am căutat ceva asemănător.

Dacă veți alege un body din același material, atunci șansele să apară neconcordanțe sunt prea mici. Am riscat și am ales un model din două părți (dacă îl probam, atunci îmi dădeam seama de diferențe), din păcate baza mi se vede dacă îi port cu pantaloni normali. Singura șansă este să-l combin cu o fustă cloș cu pense.

Rochie retro cu un singur umăr

Rochie retro cu un singur umăr
Photo credit – boutiquefeel.com

Atunci când aleg un model de rochie, mă gândesc unde o voi purta și de câte ori. De data aceasta trișez și când văd cum arată rochița, deja zâmbesc. Combinația de culori, croiala și felul cum se aranjează pe corp mă trimit cu gândul la următoarea mea ieșire. Fie că sunt într-o cafenea într-un oraș micuț din România sau într-un pub din Anglia, mă simt divin. Îmi iau tocurile din dotare pentru că nu ies singură și starea de bine se instalează. Cei care mă cunosc știu că nu-s fan alcool, însă în viziunea mea voi alege un cocktail Pina Colada. 

Acum să revenim la oile noastre, nu-i nevoie să mă credeți pe cuvânt, modelul acesta poate fi cumpărat din mediul online, însă dacă aveți în minte unde găsiți materialul, vi-l poate confecționa cineva.

Pantofi cu toc

Port tocuri de când mă știu și cu siguranță nu-s singura care trăgea după ea pantofii cu toc ai mamei. Avea atâtea modele, dar nici măcar o pereche nu erau buni de mine. Nici că mai conta, eu le veneam de hac de fiecare dată când îi prindeam. Mai târziu am avut șansa să adaug la propria colecție de pantofi cu toc diferite modele, culori, dar stiletto rămâne preferatul meu.

Rochie neagră sau pantofi sport?

6 obiecte vestimentare ce pot fi purtate oricând
Photo credit – riverisland.com

Aparent o combinație banală, dar soțul s-a decis să mă aprovizioneze cu o serie de modele de pantofi sport. De pantaloni mi s-a luat și am decis să adaug la vestimentație o rochiță neagră, simplă, lejeră. Sunt momente când nu vreau să cuceresc lumea pe tocuri, ci să las garda jos și să mă relaxez.

Și uite cum am ajuns să privesc cu încredere celebra rochie neagră ce mă scoate din impas și să accept că pantofii sport vin la pachet cu… comoditatea.

Dacă ar fi să alegi un model din cele 6 obiecte vestimentare ce ar putea fi purtate oricând (în viziunea mea), care ți s-ar potrivi cel mai bine? 

11 COMMENTS

    • Arci, avem nevoie sa fim creativi. Daca tot stam, sa fie cu un scop.
      Ma bucur ca iti plac, banuiam ca vei fi partasa la parada mea virtuala.

    • Adevarat ca sunt practici, insa imi este dor sa ma rasfat si cu alte tinute. De aceea voi topai de fiecare data in rochite si fustite.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.