Cantecul de sirena

Cantecul de sirena, de Nora Roberts

Cantecul de sirena

Whiskey Beach

Nora Roberts

Colectia Carti Romantice

Vineri, 31.01.2014 apare cartea “Cantecul de sirena” de Nora Roberts  

Cartea poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere :

„Un conac vechi de trei sute de ani situat pe malul Atlanticului. Aici e ultimul loc în care mai poate sa se refugieze Eli Landon, un avocat american de succes, dupa evenimentele care i-au zdruncinat viata din temelii in ultimele luni. Acolo o cunoaște pe Abra Walsh, cea care se ingrijeste de casa cand nu tine cursuri de yoga, nu face masaje terapeutice sau multe alte lucruri. Abra ii poate oferi a doua sansa la dragoste si fericire, dar curand se trezesc amandoi prinsi intr-un paienjenis de mister si legende.”

Colectia Carti Romantice

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

20 COMMENTS

 1. Buna,
  Ca de obicei, desi m-am astept la ceva bun si bine documentat, Nora Roberts nu m-a dezamagit nici cu aceasta carte. Intrigi, pasiune, ritm alert si un deznodamant bine punctat.
  Pentru aceasta carte dau 10 puncte.

 2. Cantecul sirenei, o recomand la toata lumea. Este o carte care are tot ce ii trebuie. Acum voi citi Rivalitate de J.L.

 3. Am aceasta carte luata la pachet cu alte carti, la oferta, de cateva luni dar relativ recent am citit-o . Desi imi place mult Nora R. am amanat-o pentru ca era groasa. Dupa ce am citit-o am realizat ca am facut rau 🙂
  Mi-au placut povestea, intriga, personajele principale dar si cele secundare; imi plac cartile care au de toate: suspans, crima, dragoste, umor. Aceasta carte le-a avut pe toate 🙂
  O lectura relaxanta si binevenita 🙂 .

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.