Lacrimile Lunii de Nora Roberts

Lacrimile Lunii, de Nora Roberts – Colecţia Carti Romantice septembrie 2019

Lacrimile Lunii

Tears of the Moon

Nora Roberts – serii – recenzii – books

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Editura Lira/Litera

Trilogia Gallagher – Gallaghers of Ardmore Series 1. Jewels of the Sun – Nestemate din soare sau Diamantele vin din cer (Editura Miron), 2.Tears of the Moon – Lacrimile lunii (Editura Miron), 3.Heart of the Sea – Perlele mării (Editura Miron)

   Lacrimile Lunii de Nora Roberts magie, zâne și spirite.

Cartea a apărut şi la Editura Miron cu acelaşi titlu.

Cartea Lacrimile Lunii, de Nora Roberts apare vineri – 20.09.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Într-un tărâm plin de magie, cu zâne și spirite, Nora Roberts construiește o poveste de dragoste care începe ciudat. Ambele personaje au caractere puternice și sunt conștiente de tensiunea erotică dintre ele. Iar Brenna îi propune lui Shawn să fie amanți, pentru a-și împlini pasiunea pe care o simte. Dar Shawn încearcă să ia o decizie rațională și o refuză…

„O alunecare de buze provocatoare, plină de şoapte, devastatoare.
Ea trebuia să-şi fi dat seama că el putea săruta aşa ‒ dacă voia. Lent, blând, provocator, făcând o femeie să uite de tot. Mâna de pe gâtul ei se strângea şi se relaxa, se strângea şi se relaxa, în ritmul pulsului. Căldura puse stăpânire pe ea, îi invadă gâtul, sânii, burta, îi înmuie genunchii până ce simţi că se înclină spre el în ritmul seducător al bătăilor inimii, pe care el îl impusese nici mai mult, nici mai puţin decât cu gura.”

„– Am aşteptat şase vieţi de-ale tale după ceva ce tu poţi avea într-o clipă, doar întinzând mâna, zise şi oftă de data asta. A doua oară, am adunat pentru ea lacrimi de lună. În timp ce vorbea, îşi scoase săculeţul de la brâu. Şi, la picioarele ei, am revărsat perlele în care s-au transformat lacrimile. Iar ea n-a văzut altceva decât perlele.

El era cufundat în visare ca într-o ceaţă de culori şi forme. Un loc plăcut pentru oricine. Senzaţiile îl învăluiră treptat. Aroma caldă a femeii, care îi făcea sângele să clocotească şi îi ascuţea simţurile. Apoi, parfumul ei subtil, familiar, care, odată cu următoarea inspiraţie, îi acceleră pulsul. Şi forma ei, atingerea cărnii pe carne.

   Nora Roberts (Eleanor Marie Robertson) s-a născut la data de 10 octombrie 1950, în Silver Spring, Maryland, SUA, fiind cea mai mică dintre cei cinci copii, ambii părinți având strămoși irlandezi. A urmat o școală catolică de călugărițele ce i-au insuflat un sentiment de disciplină, apoi liceul Montgomery Blair. Pe parcursul anului al doilea de studenție s-a transferat la o școală publică locală, unde l-a întâlnit pe Ronald Aufdem-Brinke, viitorul ei soț.

    A început să scrie în 1979, dar primele sale manuscrise i-au fost respinse. În anul 1981 i se publică prima nuvela “Irish Thoroughbred” la Editura Silhouette Books cu pseudonimul Nora Roberts. Devine celebră cu publicarea nuvelei “Playing The Odds”, prima din seria The MacGregor, în anul 1985. Din anul 1992 începe să colaboreze cu editura Putnam care îi sugerează Norei Roberts să adopte un alt pseudonim pentru romanele sale de suspans. Și astfel ajunge să scrie seria În Death sub numele de J D Robb. Mai scrie și sub pseudonimul Jill March, iar pentru o publicație din Marea Britanie ca și Sarah Hardesty.

În 1985 se căsătorește pentru a două oară cu Bruce Wilder, care deține în prezent o librărie în Boonsboro, Maryland, Turn the Page Book. Împreună mai dețin și hotelul Inn BoonsBoro ale căror apartamente poartă numele cuplurilor romantice din cărți (sunt transpuse în trilogia “Hanul amintirilor”).

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.