Răsturnări de situaţie, mistere, un criminal şi o frumoasă poveste de dragoste.

Casa de sticlă de Amanda Quick (Jayne Ann Krentz )

Casa de sticlă de Amanda Quick (Jayne Ann Krentz)

Titlul original: Sharp Edges
Gen: romantic suspance
Cotaţie Goodreads: 3.77

DETALII CARTE

Eugenia Swift este o tânară plină de sensibilitate, o cunoscătoare de frumos şi bineînţeles, înclinată să abordeze cele mai dificile sarcini pe cont propriu. Ca director al Muzeului Glass Leabrook, este rugată să se deplaseze la Frog Cove Island-un paradis artistic aproape de Seattle, pentru a vedea importanta colecţie de artă din sticlă care aparţinuse lui Adams Daventry. Datorită zvonurilor ce se vehiculau în legătură cu moartea lui Daventry, şeful ei insistă să îl aibă în preajmă pe Cyrus Chawdler Colfax. Nu prea îi convine, mai ales că, pe lângă colecţia propriu-zisă, are şi un motiv bine întemeiat să facă această călătorie. Speră ca în Frog să investigheze, şi să afle adevarul despre moartea suspectă a bunei sale prietene, Nellie Grant, cea care avusese o legatură cu Daventry, proprietarul colecţiei de sticlă.
Cyrus Colfax este detectiv particular, genul barbatului „mai de la ţară”, necioplit, al cărui gust pentru sticlă se rezuma la cele umplute cu bere, iar arta pentru el însemna carne, cartofi şi berică. Şi totuşi …

Atunci când o vede pe Eugenia, genul femeii intelectuale, specialistă în artă, cunoscătoare de artefacte ca nimeni altcineva, îşi dă seama că, această femeie este diferită de delicata lui soţie decedată. Recunoaşte în sinea lui, că are nevoie de ajutorul ei să aibă acces la galerii, pentru a încerca să descopere nepreţuita comoară ,,Cupa Hades”, pe care fostul lui partener o furase de la el. Acesta a fost şi omul care i-a sedus şi ucis soţia.

Colfax, nu era chiar un neştiutor …

Deşi la început fiecare are scopurile lui ascunse în această călătorie, vor ajunge să capete încredere unul în celalalt.
Printre galeriile Frog, se ascunde un criminal, şi cei doi va trebui să fie cât mai îndrăzneţi, curajoşi şi mai versaţi, dacă vor să supravieţuiască. Pentru asta, ei trebuie să nu dea de bănuit, şi se vor afişa ca un cuplu venit să viziteze şi să admire galeriile.
Vor fi prinşi într-un hăţiş de mistere bine elaborat, dar şi în mrejele devoratoare ale unei pasiuni la care nu se aşteptau.
Răsturnări de situaţie, mistere, un criminal şi o frumoasă poveste de dragoste.

Cartea Casa de sticlă de Amanda Quick (Jayne Ann Krentz), apare în Colecţia „Cărţi Romantice” împreună cu revista Libertatea pentru femei, în data de 15.05.2015.

Colecţia Cărţi Romantice

Recenzii cărţi Amanda Quick

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

9 COMMENTS

  1. Mi-am cumparat cartea dar mai dureaza pana am sa o citesc. Acum sunt la alta si sunt fascinata.

  2. Nu am citit cartea, insa nici Amanda Quick nu se numara printre autoarele mele preferate.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.