16.05.2014 “Legaturi primejdioase-Deznodamantul” (vol.2) de Nora Roberts-Colectia „Carti romantice”

16.05.2014 “Legaturi primejdioase-Deznodamantul” (vol.2) de Nora Roberts-Colectia „Carti romantice”

10313822_590349417729330_5965303788458730134_nVineri, 16.05.2014 apare cartea “Legaturi primejdioase-Deznodamantul”(vol.2) de Nora Roberts. Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista Libertatea pentru femei.

Pret revista + carte 9,99 lei.

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Lila Emerson este o scriitoare liber-profesionista care inventeaza povești despre vietile oamenilor pe care-i vede pe fereastra.
Intr-o noapte asista insa la un incident cutremurator: uciderea unei tinere care locuia în imobilul de vizavi. In calitate de martora, Lila este acum în primejdie de moarte, caci asasinul nemilos, care ucide nu doar pentru bani, ci si din placere, o vaneaza fara crutare.
Singura ei speranta este sa se asocieze cu Ashley Archer, un artist care, din motive diferite, se straduieste sa rezolve enigma. Vrea din tot sufletul sa aiba incredere in patimasul si sclipitorul Ash, dar nu cumva ingaduie sentimentelor sa ascunda adevaratele lui motive?
Un roman fascinant despre o femeie care isi apara cu inversunare independenta, un barbat cu un simt al ocrotirii iesit din comun si o urzeala de inselaciune, lacomie si pericole care ii aduce impreuna ‒ si care i-ar putea desparti.”

Sursa Carti romantice

19 COMMENTS

 1. Inegalabila Nora Roberts 🙂

  am achizitionat vol 1 clar il voi achizitiona si pe cel de-al doilea 😛

 2. Gata cumparata! locco_smiley_37
  Diana credeai ca ratez chiar pe NORA ROBERTS?!!! 😛 NICI O SANSA locco_smiley_19

 3. Si eu la șapte jumătate cand am dus copiii la școala , m-am oprit la chiosc si am luat cartea.

 4. Geo, iar tu esti harnicuta mereu. La prima ora la chiosc.Cred ca nici nu mai trebuie sa spui ce vrei ca cei de la chiosc deja stiu. 🙂

 5. Iasmy,eu ma pot lauda cu cateva prietene speciale pentru mine,asa ca ratarea unei carti nu este o tragedie! locco_smiley_19 ,sigur o sa fac rost de ea locco_smiley_21

 6. SIMI,O SA ITI SPUNA IASMY,EA ESTE SPECIALISTA NOASTRA IN GASIREA CARTILOR.EU ZIC ASA:LE DAI UN MEIL FETELOR SI ELE DE VOR ANUNTA. locco_smiley_19

 7. Superb!! Am terminat volumul 1 si abia astept sa il cumpar si pe cel de-al doilea, sunt in suspans 😀

  • Laura contacteaza Editura Litera pentru a afla informatii referitoare la stoc sau lasa datele tale de contact (daca doresti) la una din adresele noastre mentionate de noi la rubrica Contact. In cazul in care vom gasi aceasta carte la colaboratorii nostrii, te vom informa in timp util.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.