concurs bloggeri-dorinte 2016-12 carti pe care doresti sa le citesti in 2016

Dragi prieteni, concursul pentru bloggeri: 12 cărţi pe care doreşti să le citeşti în 2016 s-a încheiat, iar Librăria online Librex.ro  doreşte să mulţumească bloggerilor pentru pasiunea cu care au scris, dar şi implicarea de care au dat dovadă.  În urma deliberărilor, vă anunţăm că vor fi premiaţi mai mulţi participanţi la competiţie.

Premiul cel mare constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 150 lei şi va ajunge la Baciu Roxana-Thoughts about books/Gânduri despre cărţi

Voucher în valoare de 50 lei este oferit la 3 bloggeri înscrişi

1. Ciubotaru Larisa-Books World

2. Andreea Ilie– Bookysme/Praf de stele

3. Andreea ChiuaruBlog pentru suflet

Sponsorul concursului

Librex.roAşteptăm pe literaturapetocuri@gmail.com datele de contact ale câştigătorilor: nume, prenume, adresa de livrare şi numărul de telefon pentru a fi transmise sponsorului.

Mulţumim tuturor participanţilor pentru interesul manifestat.

Cu drag,

Mili şi Iasmy

Review overview
5
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

18 COMMENTS

 1. Asta da surpriza! Multumesc din suflet, Literatura pe tocuri si Librex! Felicitari tuturor!!

 2. Ma întreb ce s-a premiat in acest concurs?! Un articol in care cineva făcea descrierea a 12 cărți? Descrieri care se găsesc pe spatele cărților, de regulă.
  Sau articole care nici macar nu au fost scrise corect in biata noastră limba romana. Halal jurizare! Ma îndoiesc ca Librex ar fi ales sa premieze asemenea texte, iar dacă da, pe mine m-a dezamăgit.

  • Vio ne pare rau ca esti nemultumita, dar criteriile de jurizare sunt alese de Libraria online Librex.ro in calitate de sponsor, asa cum s-a mentionat anterior. Literatura pe tocuri in calitate de organizator are datoria sa respecte decizia dumnealor si sa informeze rezultatul final.

 3. Vio, macar asa de curiozitate, ai citit cateva din postarile participantilor, de ai ajuns la aceasta concluzie? Eu, cel putin, stau destul de mult pe un articol pana sa-l fac public, deoarece vreau sa se transmita mesajul care doresc si il citesc de n ori pana sunt multumita de el.

 4. Bineînțeles, Andreea Ilie! Nu m-am referit la articolul tau. Ce vreau sa zic este ca se vad de la o posta articolele bune, cele scrise de mântuială, in graba si cele chiar derizorii. Asta la modul general vorbind.
  Dar daca asta este decizia Librex, o acceptam 🙂
  Se poate si sa nu fi avut timpul si dispoziția necesara sa le cearnă așa cum ar trebui, si astfel, să-i fi scăpat lucruri. Nu toți suntem la fel de scrupuloși :-).
  Este părerea mea sincera si deschisa.

 5. Iar daca s-ar fi putut face o contestație, in ceea ce privește articolele la care este cazul, as fi facut-o: cu liniuță de la margine, justificat :-). Dar nu se poate, nu e concurs de bloggereala mare din acela…

 6. Am inteles parerea ta si o respect. Credeam ca doar te-ai uitat peste doua-trei postari si le-ai catalogat pe toate la fel. Poate n-au avut timp nici participantii sa stea mai mult de ele sau nu stiau ce sa scrie si le-au facut la repezeala. Se mai intampla. 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.