Valuri de matase - Mary Jo Putney - Silk Trilogy - Colectia Carti Romantice

Colecţia Cărţi Romantice de la Libertatea pentru femei-iunie 2016

Noi povești de dragoste și eroi plini de farmec în cărțile romantice din luna iulie. Le vei găsi în fiecare săptămână, la chioșcurile de presă, alături de revista ”Libertatea pentru femei”.

În luna iunie 2016, revista Libertatea pentru femei apare în fiecare vineri cu următoarele cărți romantice:

1. ”Posibilități nenumărate” de Nora Roberts – 3 iunie 2016

Tatăl lui Shelby, un politician cu o carieră fulminantă, a fost asasinat din cauza convingerilor sale politice. De atunci, fiica lui a evitat cât a putut de mult lumea politicii. Dar l-a întâlnit pe Alan MacGregor, senator… iar scoțianul încăpățânat nu acceptă niciun refuz. El știe că viața lor împreună va fi plină de posibilități.

2. ”Surori secrete” de Amanda Quick – 10 iunie 2016

Madeline and Daphne au fost cândva mai apropiate decât niște surori – dar un secret le dezbină! Iar teribilul mister din viața lor ar putea să le trimită la moarte.

3. ”Cântec tăcut” de Mary Balogh – 17 iunie 2016

Dacă ați citit ”Inimă de piatră”, nu ratați continuarea cărții pentru a afla povestea lui Lady Emily Marlowe, o tânără încântătoare, dar surdo-mută, căreia lordul Ashley i-a frânt inima.

4. ”Jeremy Poldark” de Winston Graham – 24 iunie 2016

Cel de al treilea volum din seria Poldark urmărește o perioadă critică din viața lui Ross și a Demelzei, cei doi soți fiind nevoiți să facă față unui proces lung și dureros. Spre finalul cărții, când problemele juridice încep să se limpezească, se naște Jeremy, fiul lor, ca o speranță pentru viața mai bună care avea să vină.

Preţ revistă + carte romantică 9,99lei

Preţ revistă fără carte-1,5lei

Sursa: Libertatea pentru femei.ro

Sursă foto: pinterest.com

6 COMMENTS

  1. Pe prima o vreau pentru ca le am citit pe celelate (povestea Serenei si a lui Caine) si, normal, vine la rand si ultimul copil al familiei MacGregor :).
    Cu celelalte o sa vad la momentul respectiv 🙂

  2. Toate in afara de prima si ultima. Cartea de Nora am citit-o in formatul de la ed. Miron. A fost amuzant sa vad cum dusmanii se aliaza – Cambell si MacGregor!

  3. Eu nu cred ca o sa le citesc, dar o sa le cumpar pentru mama. Ei cu siguranta o sa ii placa. E bine ca am citit acest articol si acum stiu cand care apar.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.