Romanele din colecția colecţia Cărti Romantice

Colecția Cărți Romantice decembrie 2017

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. ”Cu gândul la Kate” de Nora Roberts – 1 decembrie 2017

Kate Stanislaski Kimball s-a decis să renunțe la viața ei strălucitoare și cumpără un spațiu pentru școala ei de dans. Dar în același timp, are nevoie și de un constructor care să o renoveze… dar Brody O’Connell pare mai interesant decât orice alt proiect.

2. ”Un partener ideal” de Susan Elizabeth Phillips – 8 decembrie 2017

Cu o inteligență brici, aproape genială, Dr. Jane Darlington are tot ce vrea de la viață, mai puțin un copil. Cum mintea ei sclipitoare i-a adus necazuri în școală, unde se simțea o paria printre ceilalți copii normali, Jane are nevoie de un tată care să își exerseze mai bine mușchii, decât creierul. Ea pune ochii pe Cal Bonner, care pare să fie genul de frumușel cu bicepși și cam atât… dar va avea o surpriză de proporții!

3. ”Rebelul de altădată” de Mary Jo Putney – 15 decembrie 2017

O poveste cu întorsături neașteptate. În timp ce Washington arde, Callista Brooke se vede prinsă în războiul dintre țara ei natală, Anglia, și țara adoptivă. Este la un pas să piardă totul, poate chiar și viața, când un gentleman îi sare în ajutor și susține că este protejata lui. Spre surprinderea ei, nobilul galant nu este altul decât tânărul curajos care a mai ajutat-o odată să fugă de o căsnicie aranjată. Întâlnirea dintre ei aprinde o pasiune pe care niciunul nu o poate controla!

„Pentru o femeie prinsă în capcana unei căsătorii nefericite, un bărbat chipeş care se poartă frumos cu ea şi care vrea să-i dăruiască plăcere e un vis devenit realitate. O astfel de femeie te-ar dori pentru vecie în viaţa ei, nu doar pentru o aventură.“ 

„Richard se îndreptă spre Callie şi o atrase într-un sărut intens. Nu o atingere politicoasă a buzelor, ci un sărut adânc, şi, strângând-o cu putere lângă el, mâinile i se mişcau lacome pe spatele şi şoldurile ei.
După o clipă de rezistenţă, ea se abandonă îmbrăţişării lui cu aceeaşi lăcomie. Prin vene şi creier îi ardea focul, ştergând orice conştientizare a locului unde se aflau şi a crizei cu care se confruntau. Prietenul ei de nădejde, bărbatul la care ţinea cel mai mult din lume…“ 

„Râzând, se întoarse în braţele lui şi îşi înălţă gura pentru un sărut. Părul lui era de un argintiu pal în lumina lunii, şi era atât de chipeş, că ea abia putea respira. Dar tandreţea din ochii lui fu cea care îi topi inima.
– Inima mea de Leu…, şopti ea.
Lumea se spulberă în flăcări, durere şi întuneric.“

4.”Dovada perfectă” de Sandra Brown – 22 decembrie 2017

Un magnat din construcții este găsit mort în camera lui de hotel. Condițiile sunt mai mult decât suspecte, iar avocatul Hammond Cross este convins că, dacă va încheia cu bine acest caz, cariera lui va urca vertiginos. Dar în jurul lui Cross încep să apară tot felul de personaje misterioase și dubioase, care par să aibă legătură cu moartea suspectă a lui Pettijohn.

5. ”Între decență și dorință” de Mary Balogh – 29 decembrie 2017

Lady Felicity Wren este, în sfârșit, liberă și bogată… după o căsătorie aranjată cu un bărbat mai bătrân decât tatăl ei. Văduvă, optimistă, sigură pe sine și pregătită să își trăiască viața, ea vine la Londra cu un singur scop: să găsească un soț sofisticat, inteligent, tânăr și șarmant. Și îl găsește, iar pasiunea dintre ei nu poate fi negată. Numai că lordul Edmond Waite nu vrea o soție, ci doar o amantă…

Sursă text: Libertatea pentru femei

Sursă imagine: Pinterest.com

6 COMMENTS

  1. In afara de Cartea Sandrei Brown ( care e reeditare – Alibiul + plus ca a maiaaprut si in cadrul colectiei suspans-romance), am sa le iau pe toate.

    • Eu ma voi multumi cu cartea autoarei Susan Elizabeth Phillips. Completez colectia.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.