Un duce doar pentru mine de Kelly Bowen

Titlul original: I’ve Got My Duke To Keep Me Warm
Seria The Lords Of Worth: 1. Un duce doar pentru mine (I’ve Got My Duke Keep Me Warm-2014), 2.A Good Rogue Is Hard To Find( 2015), 2.5.A Lady’s Guide To Skirting Scandal ( 2015), 3.You’re The Earl That I Want( aşteptat în 2015)
Cotaţie Goodreads:3.98

DETALII CARTE

Unele secrete mocnesc…..

Gisele Whitby s-a perfecţionat în arta iluziei–supravieţuirii. Cu câţiva ani în urmă, pentru a scăpa de un soţ abuziv şi-a înscenat moartea. Atât ea cât şi fiica ei vitregă au folosit acestă metodă, asta pentru că abuzurile fizice şi psihice din partea monstrului deveniseră de nesuportat. Gisele se implică într-o acţiune de-a ajuta şi alte femei abuzate să dispară şi să îşi creeze o nouă viaţă. Are o reţea de persoane care o ajută: excentrica Ducesă de Worth, ex-valetul marchizului Valence, soţul ei, fiica vitregă şi diverse alte persoane care ajută femeile să îşi revină şi sa meargă pe un alt drum al vieţii.
Acum, ea trebuie să rişte să îşi dezvăluie identitatea pentru a salva o altă fată nevinovată de la aceeaşi soartă pe care a avut-o şi ea.
Soţul ei, marchizul Adam de Velence, o crede moartă şi vrea să se căsătorească. Gisele vrea să o salveze pe noua victimă, ştie ce va păţi dacă va intră într-o căsătorie cu nemilosul marchiz. Dar, are nevoie de ajutor suplimentar. Are nevoie de un om îndrăzneţ, necinstit, care poate prezenta un talent remarcabil pentru infracţiuni. A construit cu atenţie un plan, o diversine, o spargere de faţadă, un furt, toate astea să o poată salva pe tânăra şi inocenta viitoare marchiză condamnată.
Atunci când Gisele se împiedică într-un han de un bărbat beat turtă, ştie că el este omul de care are nevoie pentru misiunea sa. Bărbatul este nimeni altul decât-Jamie Montcrief.

Jamie Montcrief, fost căpitan, fiul bastard şi acum fratele unei duce, lasă impresia de mare ticălos. Un bărbat care a cunoscut războiul din Peninsulă, care a cunoscut stigmatul societăţii, fiul bastard cel mare care ar fi putut fi un duce, acum îşi îneacă amarul în băutură. Lasă impresia de mare ticălos, dar oare chiar este? El este bărbatul recrutat de Gisel.

… Aprinde Pasiunea

Nu este prima dată când Jamie Montcrief se trezeşte gol şi confuz după o noapte de beţie. Este, totuşi, prima dată când o femeie incredibil de frumoasă se oferă să-l plătească … Domniţa are o propunere de afaceri pentru el, o misiune care implică un furt, o spargere, o salvare … Cum poate el spune nu la un asemenea complot periculos … şi unei femei atât de delicioase?
Lasă-mă să văd dacă am înţeles. Tu m-ai spionat, mi-ai furat hainele, îmi oferi un loc de muncă în care s-ar putea să ucid pe cineva, să fur ceva, sau să arunc în aer ceva. Am pierdut ceva?

Ce se întâmplă în continuare, vom afla citind cartea “Un duce doar pentru mine” de Kelly Bowen, ce apare în colecţia “Iubiri de poveste”-Libertatea, în data de 22.08.2015.

Autor: Iasmy

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.