Un duce doar pentru mine - Kelly Bowen - Colectia Iubiri de poveste

Un duce doar pentru mine de Kelly Bowen

Un duce doar pentru mine

Titlul original: I’ve Got My Duke To Keep Me Warm
Cotaţie Goodreads: 3.98

Seria Lorzii din Worth

1 I’ve Got My Duke to Keep Me Warm – Un duce doar pentru mine
2 A Good Rogue is Hard to Find – Capcana dragostei
3 You’re the Earl That I Want – Tu eşti contele dorit

DETALII CARTE

Unele secrete mocnesc…..

Gisele Whitby s-a perfecţionat în arta iluziei–supravieţuirii. Cu câţiva ani în urmă, pentru a scăpa de un soţ abuziv şi-a înscenat moartea. Atât ea cât şi fiica ei vitregă au folosit acestă metodă, asta pentru că abuzurile fizice şi psihice din partea monstrului deveniseră de nesuportat. Gisele se implică într-o acţiune de-a ajuta şi alte femei abuzate să dispară şi să îşi creeze o nouă viaţă. Are o reţea de persoane care o ajută: excentrica Ducesă de Worth, ex-valetul marchizului Valence, soţul ei, fiica vitregă şi diverse alte persoane care ajută femeile să îşi revină şi sa meargă pe un alt drum al vieţii.
Acum, ea trebuie să rişte să îşi dezvăluie identitatea pentru a salva o altă fată nevinovată de la aceeaşi soartă pe care a avut-o şi ea.
Soţul ei, marchizul Adam de Velence, o crede moartă şi vrea să se căsătorească. Gisele vrea să o salveze pe noua victimă, ştie ce va păţi dacă va intră într-o căsătorie cu nemilosul marchiz. Dar, are nevoie de ajutor suplimentar. Are nevoie de un om îndrăzneţ, necinstit, care poate prezenta un talent remarcabil pentru infracţiuni. A construit cu atenţie un plan, o diversine, o spargere de faţadă, un furt, toate astea să o poată salva pe tânăra şi inocenta viitoare marchiză condamnată.
Atunci când Gisele se împiedică într-un han de un bărbat beat turtă, ştie că el este omul de care are nevoie pentru misiunea sa. Bărbatul este nimeni altul decât-Jamie Montcrief.

Jamie Montcrief, fost căpitan, fiul bastard şi acum fratele unei duce, lasă impresia de mare ticălos. Un bărbat care a cunoscut războiul din Peninsulă, care a cunoscut stigmatul societăţii, fiul bastard cel mare care ar fi putut fi un duce, acum îşi îneacă amarul în băutură. Lasă impresia de mare ticălos, dar oare chiar este? El este bărbatul recrutat de Gisel.

… Aprinde Pasiunea

Nu este prima dată când Jamie Montcrief se trezeşte gol şi confuz după o noapte de beţie. Este, totuşi, prima dată când o femeie incredibil de frumoasă se oferă să-l plătească … Domniţa are o propunere de afaceri pentru el, o misiune care implică un furt, o spargere, o salvare … Cum poate el spune nu la un asemenea complot periculos … şi unei femei atât de delicioase?
Lasă-mă să văd dacă am înţeles. Tu m-ai spionat, mi-ai furat hainele, îmi oferi un loc de muncă în care s-ar putea să ucid pe cineva, să fur ceva, sau să arunc în aer ceva. Am pierdut ceva?

Ce se întâmplă în continuare, vom afla citind cartea „Un duce doar pentru mine” de Kelly Bowen, ce apare în colecţia „Iubiri de poveste”-Libertatea, în data de 22.08.2015.

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 

10 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.