In luna iulie 2014 la ziarul Libertatea vor aparea urmatoarele carti ce fapt parte din Colectia “Iubiri de poveste” :

 1. Iubesti doar o data” (Love only once)  de Johanna Lindsey-05.07.2014
 2. Fantoma din St. Giles” (Thieves of Shadows) de Elizabeth Hoyt -12.07.2014
 3. Zece feluri de a fi adorata” (Ten Ways to be Adored) de Sarah Maclean– 19.07.2014
 4. Dorinte rebele” (Gentle Warrior) de  Julie Garwood- 26.07.2014. A aparut si cu titlul de „Barbatul meu, iubirea mea„.

Pret ziar Libertatea  + carte 13,99 lei

Sursa Carti romantice

 

 

 

 

10 COMMENTS

 1. MULTUMESC FETELOR,ASA SIGUR NU AM SA UIT SA LE IAU! locco_smiley_37
  O SA LE IAU PE TOATE IN AFARA DE JULIE GARWOOD,CARE ESTE REEDITARE. locco_smiley_19

 2. Eu abia astept cartea scrisa de Sarah MacLean, este in topul meu. Si celelate am sa le cumpar, mai ales ca vreau sa aflu mai multe de ,,Fantoma din St.Giles”, data trecuta autoarea ne-a prezentat putin si acum vreau continuarea. Julie Garwood o am in formatul care a aparut la Miron. Chiar daca acum are o alta prezentare si traducere, totusi esenta ramane aceeasi, asa ca acestei carti ii voi spune pas.

 3. La fel , le iau pe toate cu exceptia cartii de Julie Garwood pe care o am

  Multumim fetelor pentur informatie 😀

 4. Stiti daca as putea sa imi fac abonament sa imi vina cartile prin posta pentru ca eu nu stau in oras pe timpul vacantei si nu as vrea sa ratez urmatoarele carti!! 🙁

  • Viorica din informatiile detinute de mine, daca faci abonament pentru carti iti vin prin posta, probabil cu ceva intarziere fata de aparitiile de la chiosc. Cel mai bine este sa suni direct la Libertatea, asa poti avea siguranta.

 5. O sa achizitionez toate cartile pe luna iulie,inclusiv cartea de Julie Garwood.Editia de la editura Miron este atat de subtirica(284pagini,scris mare,marime 10X18).Sunt convinsa ca nu a fost text integral.Pe tot parcursul lecturii aveam impresia ca ori eu nu sunt atenta la poveste,ori s-a taiat din text.Prin 2007 inca nu descoperisem ce poate face domnul Columbeanu cu operele romantice.Chit ca voi da 14 lei pe o carte pe care deja o am,doresc sa o achizitionez si sa fac o comparare amanuntita locco_smiley_15

  • Alina si eu aceeasi senzatie cand citesc carti traduse de d-nul Mihnea, insa de multe ori fac abstractie pentru a nu deveni subiectiva.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.