Colecția Iubiri de poveste februarie 2022

Colecția Iubiri de poveste februarie 2022 – Alma/Litera

  Romanele care vor apărea în luna februarie 2022, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea.

1. LOGODNĂ CU SCÂNTEI de Virginia Heath – 07.02.2022

O nouă autoare și o comedie romantică, primul volum al seriei „Surorile Merriwell“.
  Contele de Fareham angajează o falsă logodnică pentru a scăpa de insistențele mamei sale. Minerva Merriwell a trebuit să se lupte pentru a se întreține pe ea și pe cele două surori ale ei mai mici, așa că oferta lui Hugh i se pare convenabilă. Însă când ajung la moșia acestuia, logodna falsă începe să se transforme într-o adevărată dragoste. Pot avea încredere unul în altul, când relația lor a început cu o minciună?

2. ISPITA UNUI VICONTE de Diana Quincy – 14.02.2022

Al doilea roman al seriei „Întâlniri clandestine“, după O NOAPTE CU DUCELE, acum la chioșcuri.
  Zvonurile că și-a ucis propriii părinți l-au urmărit pe Thomas Ellis, vicontele Griffin, încă de când era copil. La mai bine de un deceniu de la tragedie, Griff primește un pont despre ucigașul părinților săi… unul care îl duce direct la Hanna Zaydan, care vrea să devină cel mai bun ortoped din Londra. Hanna știe să repare fracturi, dar poate să repare și o inimă frântă? Mai important, o va lăsa Griff?

3. REGELE SUDULUI de Calia Read – 21.02.2022

O nouă autoare și primul volum al miniseriei „Dinastia Belgrave“.
  În 1919, doar alcoolul și femeile îi țin companie lui Livingston după ce și-a pierdut în Marele Război majoritatea prietenilor, inclusiv pe cel care l-a numit executor al zestrei surorii sale mai mici. Rainey trebuie să-și găsească un soț în două luni, altfel își pierde moștenirea familiei. Livingston o știe pe Rainey de când era o fetiță, dar acum e singura imună la farmecul său. Însă de la ură până la iubire nu e decât un singur pas….

4. IUBIRE SUB ACOPERIRE de Sherry Thomas – 28.02.2022

Al doilea roman al seriei „Lady Sherlock“, după MISTERUL FEMEII ÎN ROȘU, care va apărea la chioșcuri pe 24.01.
  Charlotte, ajutată de doamna Watson, rezolvă tot felul de cazuri. Acum însă Lady Ingram, vrea ca Lady Sherlock să-i găsească primul ei iubit, care nu a venit la întâlnirea lor anuală. Iar bărbatul dispărut este fratele vitreg ilegitim al lui Charlotte. Între timp, Charlotte se luptă cu o cerere surprinzătoare în căsătorie…
O listă cu noi autoare și povești de iubire captivante.

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2021

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest Sílvia Neves

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

Colecția Iubiri de poveste februarie 2022 – Alma/Litera

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.