Concurs Epica!Cop E USOR SA TE RANESC.cdr

 Bună, prieteni! În concursul de astăzi aveţi posibilitatea de-a câştiga o carte de la Editura Epica.

         Premiul: E uşor să mă răneşti de Tammara Webber

2 CĂRŢI-2 CÂŞTIGĂTORI

Un nou roman de Tammara Webber, autoarea bestsellerului internațional,
E ușor să te iubesc ,,Un roman intens, sfâșietor și fierbinte.” -Colleen Hoover, autoarea bestsellerurilor New York Times SLAM, Din dragoste pentru Layken și HOPELESS, Fără speranță
Tammara Webber, autoarea bestsellerului New York Times E UȘOR SĂ TE IUBESC, propune cititorilor un roman sfâșietor și impecabil scris, oferind o nouă perspectivă asupra sentimentului și farmecului de a fi îndrăgostit, care, după părerea sa, exclude întotdeauna latura rațiunii.
Romanul de față, E ușor să mă rănești, poate fi citit separat și poate fi considerat de sine stătător, însă urmărește acțiunea cărții E ușor să te iubesc,
Tammara Webber, Editura Epica 2013, dar din perspectiva personajului principal masculin, Lucas/Landon. Conține foarte multe alte detalii, povești de viață,
ale personajului principal masculin amintit. Se simțea singur și își pierduse calea.
Apoi, a găsit-o pe ea.
Și viitorul i s-a părut mai nesigur ca niciodată.
În copilărie, Landon Lucas Maxfield credea că are o viață perfectă și se aștepta la un viitor EXTRAORDINAR… până când o tragedie i-a zdruncinat familia şi, astfel, a ajuns să pună la îndoială toate lucrurile în care CREZUSE PÂNĂ ATUNCI.
Tot ceea ce voia era să lase trecutul în urmă. Când a întâlnit-o pe Jacqueline Wallace, dorința de a fi el tot ceea ce ea ar fi avut nevoie a prins contur ATÂT DE UȘOR…
Atât de ușor cât poate un om care a aflat pe pielea lui că sufletul poate fi RĂNIT cu ușurință și că toate speranțele pe care le-a avut vreodată se pot risipi CÂT AI CLIPI.

Citeşte recenzia aici.

 Cerinţe obligatorii

Iubirea e un sărut, un zâmbet inocent, o imbrăţişare pătimaşă…şi un suflet smuls din piept

Octavian Paler

1. Răspundeţi la întrebarea. Intrebare: Ce înseamnă iubirea în adolescenţă?
2. Like paginii de facebookLiteratura pe tocuri
3. Like paginii de facebook–Editura Epica
4. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală
5. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook, dar şi link-ul de distribuire.

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi.

Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org
Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.
Perioada de desfăşurare: 28.08.2015-06.09.2015.

Sponsorul concursului Editura Epica

editura EpicaVă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNTĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL
Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!
Cu drag,
Mili şi Iasmy!

27 COMMENTS

 1. Iubirea se adolescent este minunata, este atat de pura si inocenta, este prima dragoste a vietii care te invata sa te imprietenesti cu regina sentimentelor, aceasta regina atat de darnica si totusi atat de cruda, aceasta regina ce este singura persoana din lume care iti poate arata drumul
  spre fericire dar si regina ce fara mila te poate exila in disperare. Astfel viata devine un drum ingust, un pod deasupra unei prapastii, drumul este fericitea, extazul, euforia, in tip ce in prapastie nefericirea, deznadejdea si agonia se implenesc facand orice om sa se prabuseasca.Iubirea din adolescent nu se uita niciodata, si de fiecare data cand iti aduci aminte de ea, pliela ti se intoarce de emotile frumoase care se trezesc in noi.

 2. Iubirea se adolescent este minunata, este atat de pura si inocenta, este prima dragoste a vietii care te invata sa te imprietenesti cu regina sentimentelor, aceasta regina atat de darnica si totusi atat de cruda, aceasta regina ce este singura persoana din lume care iti poate arata drumul
  spre fericire dar si regina ce fara mila te poate exila in disperare. Astfel viata devine un drum ingust, un pod deasupra unei prapastii, drumul este fericitea, extazul, euforia, in tip ce in prapastie nefericirea, deznadejdea si agonia se implenesc facand orice om sa se prabuseasca.Iubirea din adolescent nu se uita niciodata, si de fiecare data cand iti aduci aminte de ea, pliela ti se intoarce de emotile frumoase care se trezesc in noi. Carla Moldovan

 3. Întrebare: Iubirea adolescentină este senzaţie, este frumuseţe şi nebunie. Este dăruire totală, pentru că nu gândeşti, nu vrei să gândeşti. El şi ea devin un tot, devin o simplă nebunie, o iubire nebună.
  Ohh, scumpa iubire în adolescneţă, este atât de frumoasă şi simplă. Nu cere prea multe, dar oferă infinit, este un cântec, o poezie sau o pictură parcă făcută de însuşi Luchian. Este viaţă, este cer şi este soare. Este pur şi simplu un tot.

  Facebook: Alecsandra Gabriela
  Share: https://www.facebook.com/alexandra.alle.900/posts/892909084129515?pnref=story

 4. Iubirea este o lectie, sau o probabilitate statistică de a fi rănit. Iubirea adolescentina nu este întocmai o garanție pentru viitor, cu siguranta nu este cea mai pură si cea mai sincera. Privita din perspectiva unui om trecut prin aceasta etapa, poate fi considerata o lectie ( uneori mai dură, alte ori mai placuta) care te pregateste pentru noi experiente. Iubirea in adolescenta inseamna fiori, fluturi in stomac, râsete, amintirea acelor buze care se potriveau perfect peste ale tale si ale caror sărut nu ti-l vei putea sterge niciodata din gand sau din inima; Iubirea inseamna certuri prostesti, lacrimi de bucurie sau de tristete, inimi frante, dureri sfâșietoare, vindecari dureroase, puncte puse după fiecare capitol ajuns la final si noi capitole incepute cu un al „El”. Iubirea din adolescenta este un sentiment frumos, dar, de cele mai multe ori ramane doar amntireea acelui sentiment. De ce? Pentru ca oamenii se schimba.

  Facebook: Alexia Alexandra
  Share: https://www.facebook.com/alexia.loollyx/posts/658755797593905

 5. In adolescenta iubesti asa cum ti se pare ca nu vei mai iubi vreodata, cu timiditate sau cu pasiune, cu o frumoasa nebunie si cu ignoranta viitorului. Iubirea din adolescenta este nimicitoare si capricioasa ca o furtuna de vara. Ea iti da aripi sa zbori, sa te apropii de stele, dar ti le poate si frange si te poate trimite in prapastii fara fund. In adolescenta iubesti ca pentru tot restul vietii, ca si cand ar fi singura data cand iubesti cu adevarat.

  Oana Barabas
  Share FB: https://www.facebook.com/oanabarabas/posts/10153487128973930?pnref=story

 6. Like FB: Horatiu Gabriel De
  Share FB: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1477022179268361&id=100008817796862
  Pe cat de interesanta si frumoasa este intrebarea concursului, pe atat de complicat poate fi raspunsul. Va depinde de experienta fiecaruia si de cat de mult a avut parte de o iubire adolescentina adevarata si nu de vreun surogat sentimental.
  Fiind in asentimentul celor ce au avut parte de o astfel de iubire, consider iubirea adolesentina ca pe un refugiu sentimental al adolescentului, in care sa se simta cel mai confortabil, sa-i dea sperante, sa viseze frumos, sa-i ofere o bucurie launtrica, sa-l faca mai bun, mai atent si receptiv la sentimente, sa-l faca sa simta ca are o persoana langa el ce trebuie pretuita, aparata, iubita si inteleasa si sa traiasca in armonie. La aceasta varsta iubirea si dragostea de adolescent trebuie sa fie un sentiment nobil si pur.
  P.S. Am scris ca aceasta dragoste reprezinta un refugiu sentimental, dar nu in ideea ca este o alternativa la viata de zi cu zi a adolescentului (cu activitatile specifice familiei si scolii), ci mai degraba ca este o „lume” paralela dedicata doar iubirii.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.