Concurs Nume de cod Arkon-de Anamaria Ionescu

Concurs: Nume de cod: Arkon-de Anamaria Ionescu

Autoarea Anamaria Ionescu vă oferă în acest concurs un exemplar cu autograf din cartea Nume de cod: Arkon– Pe Sergiu Manta viaţa îl forţează să ia decizii dramatice. Va rezista oare? Va merge mai departe? Cu ce preţ? Un adevărat page-turner în stilul thrillerelor americane.

Nume de cod Arkon. Primul roman din seria Sergiu MantaNu poţi să-ţi croieşti un drum dacă nu ştii de unde vii. Dar atunci când eşti în război cu trecutul tău, mai mult ca sigur pierzi. Iar învinşii nu au prea multe variante.
Ucide sau lasă-te ucis, par a fi opţiunile lui Sergiu. Ce va alege şi mai ales, cum va reuşi să se împace cu această alegere? Care dintre ele este răul cel mai mic?

Citeşte recenzia aici

Cerinţele concursului:

1.Răspundeţi la întrebare: Ce autor român v-a impresionat ?
2.Like paginii de facebook: Anamaria Ionescu
3.Like paginii de facebook: Literatura pe tocuri
4. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală
5. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, precum şi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook.

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi.

Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org

Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.

Perioada de desfăşurare: 22.06.2015-29.06.2015.

Vă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNTĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL
Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!

Cu drag,

Mili si Iasmy!

Review overview
5
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

28 COMMENTS

 1. monica ramirez a devenit autoarea mea preferata din generatia tinara si datorita ei am inceput sa citesc si alti autori romani tineri care din pacate nu sint mediatizati suficient.
  arcidalia ghenof-facebook

 2. Sunt multi autori romani care imi plac!
  De curand am descoperit-o – si mi-a placut cum scrie – pe Natasa Alina Culea!
  Fb: Georgescu Oliviana

 3. In momentul de fata cochetez cu doi autori romani si ambii imi plac,au stiluri diferite si cartile sunt captivante.Este vorba despre Monica Ramirez,seria Alina Marinescu si Simona Stefana Stoica cu Provocarea.
  fb Stirbu Luiza

 4. Hello Mili si Iasmy! 🙂 N-am inteles foarte bine daca intrebarea se refera la autori romani de-a lungul timpului, sau dintre cei actuali. Asa ca o sa raspund la amandoua :D.
  Dintre autorii romani clasici, preferatul meu este de departe Liviu Rebreanu. Poate si pentru ca m-a impresionat atat „Adam si Eva”. Dintre autorii actuali, m-a impresionat in mod placut Monica Ramirez, o autoare cu o imaginatie bogata si extrem de draguta. Mi s-a parut dragut cand, dupa un concurs la care am participat care avea ca premiu cartile ei, mi-a trimis in mesaj privat cartile in format electronic :). Nu multi fac asta. Dar trecand peste gestul frumos, cartile chiar sunt interesante.

  Fb: Ema Georgiana
  Share: https://www.facebook.com/ema.georgiana1985/posts/852906548119613?pnref=story

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.