Coronavirus pe înțelesul copiilor și Unde e Dumnezeu în perioada coronavirusului - Editura Corint

Coronavirus pe înțelesul copiilor și Unde e Dumnezeu în perioada coronavirusului? – Editura Corint

Editura Corint a pregătit două titluri interesante despre coronavirus atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cărțile oferă informații ce ne pot ajuta să depășim această perioadă dificilă. Dacă doriți să aflați mai multe detalii, cărțile sunt disponibile în format electronic.

CORONAVIRUS PE ÎNȚELESUL COPIILOR – Elizabeth Jenner, Kate Wilson & Nia Roberts

Ilustrații de Axel Scheffler

Disponibil GRATUIT aici: https://bit.ly/CoronavirusPeIntelesulCopiilor 

Această pandemie a schimbat viața copiilor din întreaga lume. Este foarte important acum să-i ajutăm să înțeleagă ce se întâmplă pentru a evita panica și anxietatea. Specialiștii spun că la vârste mici, dacă nu li se oferă explicații, copiii prind din zbor informații cu care își construiesc narațiuni înfricoșătoare. Această poveste imaginată îi sperie pe cei mici.

Ceea ce trăim acum este greu de explicat copiilor. „Ce și cum să le spui?” se întreabă fiecare părinte. Această carte oferă o soluție – explicații simple și clare care să-i ajute pe copii să înțeleagă ce se întâmplă și ce este important să facă.

Ne-am bucura dacă ați putea transmite informația tuturor părinților care au copii mici și cărora le-ar putea fi de mare ajutor.

Unde e Dumnezeu în vremea coronavirusului? –  John Lennox

(disponibil în variantă ebook)

 Trăim vremuri unice, nemaiîntâlnite. Multe dintre vechile noastre certitudini s-au destrămat, indiferent ce credinţă şi viziune asupra lumii am avea. Pandemia de coronavirus şi efectele ei ne tulbură şi ne neliniştesc deopotrivă. Cum vom face faţă acestei situaţii?

În acest volum scurt, dar plin de profunzime, John C. Lennox, profesor de matematică la Oxford, analizează coronavirusul prin prisma diferitelor sisteme de credinţă şi demonstrează cum viziunea creştină asupra lumii ne poate ajuta să înţelegem ce se întâmplă, oferindu-ne în acelaşi timp o speranţă de care să ne agăţăm.

„Cartea aceasta cuprinde gândurile mele privind vremurile pe care le trăim. Am început să scriu acum o săptămână, iar de atunci lucrurile s-au schimbat rapid şi, fără îndoială, vor continua să o facă. Dragă cititorule, te invit să priveşti această carte astfel: imaginează-ţi că stăm la o masă, într-o cafenea (ce bine ar fi dacă am putea face asta!), iar tu îmi adresezi întrebarea de pe copertă. Îmi las o clipă cafeaua şi încerc să îţi ofer un răspuns cinstit. Ce vei citi este ceea ce aş încerca să spun pentru a-ţi oferi alinare, sprijin şi speranţă.” John C. Lennox

Cartea este disponibilă în format ebook aici: 

https://bit.ly/UndeEDumnezeuInVremeaCoronavirusului 

„Nicio voce din lumea apuseană nu este mai clară şi mai înţeleaptă decât cea a lui John C. Lennox. Cartea aceasta este dedicată tuturor celor care îşi găsesc răgazul de a gândi în profunzime.” Os Guinness, autorul volumelor

Vorbăria nebunilor – redobândirea artei persuasiunii creştine şi Chemarea Ta

„John abordează câteva întrebări foarte importante pe care mulţi dintre noi şi din jurul nostru şi le pun, în condiţiile în care COVID-19 continuă se răspândească. Acest volum ne aminteşte că Dumnezeu se află încă la locul Său şi ne îndrumă spre o lume în care toate lucrurile triste vor deveni istorie.” J.D. Greear, autorul bestsellerului Above All and Not God Enough

„Ce să înţelegem din pandemia care pare că a oprit lumea în loc? Unde este Dumnezeu? Cum de a permis să se întâmple aşa ceva? Profesorul Lennox aduce laolaltă temeinicele sale cunoştinţe din domeniul ştiinţific şi înfocata credinţă în valorile creştinismului pentru a reflecta asupra situaţiei dificile în care ne aflăm. Această carte profundă, dar accesibilă nu pretinde că are toate răspunsurile, dar cu siguranţă pune întrebările importante şi vă va ajuta să înţelegeţi mai bine provocările pe care le avem de înfruntat.” Dr Peter Saunders, CEO, International Christian Medical and Dental Association (ICMDA)

John C. Lennox este profesor emerit de matematică la Oxford University şi profesor de matematică şi filosofia ştiinţei la Green Templeton College. Este pasionat de modul în care dialoghează şi se împletesc teologia, filosofia şi ştiinţa. Ţine prelegeri în lumea întreagă, încercând să apere credinţa creştină cu ajutorul unor argumente logice, împrumutate din domeniul ştiinţific.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.