Cuplul perfect de Elin Hiderbrand - Colecția Cărți Romantice ianuarie 2021

Cuplul perfect, de Elin Hiderbrand – Colecția Cărți Romantice ianuarie 2021

Cuplul perfect

Elin Hiderbrand

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2021

Editura Lira/Litera

Cuplul perfect de Elin Hiderbrand – romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 22.01.2021

  Pe insula Nantucket, faimoasa stațiune americană, vara este sinonimă cu sezonul nunților, iar cununia Otis–Winbury se prefigurează ca un eveniment monden de zile mari: părinții extrem de bogați ai mirelui nu s-au dat în lături de la nici o cheltuială pentru sărbătorirea fericirii fiului lor, într-o ceremonie care urmează să aibă loc pe proprietatea lor de la malul oceanului.
  Și totuși, această nuntă devine celebră dintr-un motiv tragic: cu doar câteva ore înainte de ceremonie, mireasa descoperă în valuri cadavrul celei mai bune prietene, Merritt Monaco, domnișoara de onoare. Dintr-odată, toți membrii familiei devin suspecți și secretele ies la iveală, unul câte unul. Pe măsură ce polițiștii interoghează personajele implicate, se dovedește că nunțile sunt adevărate câmpuri minate și că nici un cuplu nu e perfect.
  În același timp însă, dragostea se înfățișează aidoma oamenilor: imperfectă, supusă greșelii, dar și plină de iertare și acceptare.
  Veți citi întreaga poveste în romanul CUPLUL PERFECT de Elin Hiderbrand. De vineri, la punctele de difuzare a presei din toată țara!

Colecția Cărți Romantice decembrie 2020

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2020

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.