Seria Familia Mackenzie – Linda Howard – pasiuni ascunse

Seria Familia Mackenzie – Linda Howard – pasiuni ascunse

Seria Familia Mackenzie - Linda Howard - pasiuni ascunse

Seria Familia Mackenzie – Linda Howard

   Seria Familia Mackenzie – momente unice, personaje încăpățânate ce sunt ghidate se sentimente puternice. Se simte atracția, dar lupta interioară le va da bătăi de cap. Dacă ați citit cel puțin o carte a autoarei Linda Howard atunci este imposibil să nu vă îndrăgostiți de această serie plină de neprevăzut.

1 Mackenzie Mountain – O inimă neîmblânzită

Seria Familia Mackenzie - Mackenzie Mountain - O inimă neîmblânzită - Linda Howard

  Mary Elizabeth Potter nu știe ce înseamnă dragostea și crede că nici nu o să afle vreodată. Este o profesoară cu o înfățișare banală, care și-a dedicat viața profesiei, motiv pentru care acceptă să vină într-un orășel necunoscut din Wyoming. Este însă luată pe nepregătite când, în locul unui târg pașnic și liniștit, se trezește în mijlocul unei comunități pline de prejudecăți.

   Plătind în continuare pentru o infracțiune pe care nu a comis-o și pentru care a fost închis pe nedrept, Wolf Mackenzie este revoltat împotriva tuturor. Însă Elizabeth nu îl vede ca pe un bărbat periculos, după cum s-a obișnuit restul lumii să-l eticheteze, ci ca pe un om bun și cinstit, și un tată dedicat. Un bărbat pe care l-ar putea iubi… Când ea și Wolf se întâlnesc, Elizabeth este nevoită să-și schimbe modul în care se vede pe sine, căci el se dovedește capabil să descopere femeia senzuală care se ascunde dincolo de hainele demodate.

   Atracția dintre ei este instantanee și evidentă, în ciuda lipsei ei de experiență în dragoste și a reticenței lui de a se mai apropia de cineva. Elizabeth are însă curajul de a se lupta cu prejudecățile și cu suspiciunile unui întreg oraș pentru a-și apăra dreptul la dragoste și fericire.

2. Mackenzie Mission – Alegerea inimii

 Mackenzie Mission - Alegerea inimii - Linda Howard

  Pentru colonelul Joe Mackenzie, munca este pe primul loc, iar prioritatea actuală este testarea prototipurilor Night Wing, cinci avioane revoluționare echipate cu un sistem secret și inovator. Iar Caroline Evans, expertă în optica laser, numită și Regina Frumuseții, este principalul element de distragere de la muncă. Fermecătoarea blondă îi face inima să bată mai tare, și după un weekend plin de pasiune, Joe începe să creadă că poate găsi în viața lui loc și pentru dragoste.

    Însă, în timp ce testele pentru prototipuri sunt în plină desfășurare, un incident aproape că îi răpește un coleg și scoate la iveală faptul că o persoană din interior sabotează proiectul Night Wing. Cum Caroline este singura din echipă care rămâne până târziu la muncă și ajunge prima la birou, iar cunoștințele și abilitățile ei îi permit să intervină fără probleme în buna funcționare a aparatelor, bănuielile tuturor par să se îndrepte într-o direcție evidentă. Acum Joe se vede nevoit să afle adevărul și să aleagă între datorie și pasiunea pentru suspectul principal.

3. Mackenzie Pleasure – O noapte de neuitat

Mackenzie Pleasure - O noapte de neuitat - Linda Howard

   Ofițerul SEAL Zane Mackenzie este un profesionist, cel mai bun în branșă, și lui îi revine misiunea de a o salva pe Barrie Lovejoy, fiica ambasadorului Statelor Unite în Grecia, ținută ostatică de teroriști în Liban. Salvarea frumoasei tinere decurge ca la carte, mai puțin noaptea de pasiune înnebunitoare pe care cei doi o trăiesc și care încalcă toate regulile pe care Zane le-a respectat cu strictețe până acum.  Ajutat de echipa lui, Zane reușește să ducă la bun sfârșit planul de evadare, însă nu fără a plăti un preț pe măsură: este împușcat și se află la un pas de moarte, iar salvarea înseamnă pentru cei doi o despărțire forțată și dureroasă.

  Întoarsă după o vreme în America, Barrie simte că viața ei este în continuare în primejdie, iar acum grijile ei sunt și mai mari, pentru că între timp a aflat că poartă în pântece copilul lui Zane. Căsătoria cu chipeșul ofițer pare singura soluție pentru ca ea și copilul lor să fie în siguranță, iar Zane realizează că lupta pentru dragoste este cea mai importantă misiune pe care viața i-a scos-o în cale până acum.

4 Mackenzie Magic – Plăcere exclusivă

Seria Familia Mackenzie - Mackenzie Magic - Plăcere exclusivă - Linda Howard

  Maris Mackenzie nu este deloc o tânără ca oricare alta. Mezina familiei Mackenzie are puterea misterioasă de a fermeca pe oricine. Poate nu întâmplător se ocupă de dresarea cailor care participă la competiții și se învârte în lumea spectaculoasă a posesorilor de armăsari pursânge și nu numai.

  Însă viața ei este total dată peste cap când, într-o dimineață, se trezește alături de un fermecător necunoscut, fără să-și amintească nimic din întâmplările nopții trecute și cum a ajuns să doarmă într-un motel, lângă un bărbat care se dovedește a fi agent FBI sub acoperire. Maris află că este căutată de poliție pentru furtul unui cal de rasă, însă contuzia de la cap o împiedică să-și amintească cine a atacat-o și cum a ajuns în situația respectivă.

    Nu mai are nici o amintire despre incident și deci prea puține șanse să-și dovedească nevinovăția sau să scape de răufăcătorii care se află în spatele tentativei de eliminare a armăsarului de rasă – și a ei.

   Singura ei speranță? Străinul din patul ei, care se poate dovedi nu doar un simplu salvator, ci și bărbatul cu care să-și dorească să-și petreacă restul vieții. 

5 A Game of Chance – Un joc de noroc

A Game of Chance - Un joc de noroc - Linda Howard

   După o copilărie mizeră și violentă, Chance a căpătat o nouă viață datorită familiei Mackenzie, care l-a primit în mijlocul ei, oferindu-i nu numai un cămin, ci şi dragoste necondiţionată. Devenit ofițer în Serviciul de Informații al Marinei și apoi șef al unei companii de securitate, Chance a avut succes în toate misiunile în care a fost implicat.

   Excepţia este Crispin Hauer, un terorist cu nenumărate victime la activ, care a reuşit mereu să-i scape din plasă. Singurul punct slab al lui Hauer pare să fie Sunny, fiica lui, pe care Chance intenționează s-o folosească drept momeală pentru a-l face pe Hauer să iasă din ascunzătoare.

   Primul pas: seducerea lui Sunny, o misiune nu numai uşoară, dar şi plăcută pentru Chance. Planul nebunesc funcţionează perfect când Chance și Sunny rămân captivi într-un canion vreme de câteva zile, timp în care manevra de seducție are efectul scontat. Seria Familia Mackenzie

  Totuşi, Chance nu a luat în calcul propriile sentimente pe care fermecătoarea tânără i le trezeşte şi motivul pentru care ea preferă să se ascundă de propriul tată. Acum, planul atât de ingenios îi aduce la un pas de dezastru, iar plasa de minciuni pe care Chance a ţesut-o ar putea să-l facă să piardă nu doar viaţa, ci şi o dragoste aşa cum nu spera să întâlnească vreodată.

Mackenzie Family Series

Linda Howard – listă cărți

Verifică disponibilitatea cărţilor apărute în Seria Familia Mackenzie în librăriile  online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.