Cărți romantice - martie 2014

Cărți romantice – Libertatea pentru femei – martie 2014

   În luna martie 2014 la revista Libertatea pentru femei vor apărea următoarele cărți romantice în fiecare zi de vineri, după cum urmează:

  1. Logodnică de împrumut” de Amanda Quick – 07.03.2014
  2.  “Dulcele păcat al iubirii” de Jo Beverly – 14.03. 2014
  3. Magia destinului” de Nora Roberts – 21.03.2014
  4. Atracție periculoasă” de Amanda Quick – 28.03.2014

Preț revistă Libertatea pentru femei plus carte romantică 9,99 lei

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Noutăţi editoriale

 

10 COMMENTS

  1. Cred ca cele de Amanda Quick sunt reeditarI. Nu prea cred ca Libertatea scoate ceva nou scris de ea. Jo Beverly sigur este o noutate, iar la Nora Roberts, nu am inca o idee, oscilez.

  2. Ei ,bine macar ca avem 2carti,posibil noi.Amanda Quick reeditare sunt sigura.Ma bucur pentru cei care nu au cartile autoarei sunt foarte bune.Jo Bevery sper ca va avea carte noua,cat despre Nora roberts sunt extrem de curioasa ce carte va fii.

  3. De Nora Roberts am Jocul destinului,unde este vorba despre lucruri magice,si cartea,,In cautarea destinului”care am sa o citesc azi,care la fel este vorba despre alte personaje.Magia destinului oare va fii reditare sau noua?

  4. Din aceste autoare doar doua am sa cumpar.Sper sa nu fie reeditari si acelea,cat despre cartea Norei Roberts nu stiu nici eu nimic.

  5. Maine apare cartea ,,Dulcele pacat al iubirii”-Jo Beverley-o carte cu mai multi autori, patru povesti.

    In Dulcele păcat al iubirii (Jo Beverley) curiozitatea tinerei Anne Featherstone duce la descoperirea ușii secrete din dormitorul ei – prin care pătrunde într-o lume plină de pericole și iubire.

    În Plăcerea unui iubit mai tânăr (Vanessa Kelly) văduva Clarissa Middleton trebuie să treacă peste conveniențele timpului pentru a-și regăsi fericirea în brațele mai tânărului căpitan Christian Archer.

    În Prințul gol (Sally MacKenzie) Josephine Atworthy este invitată la o petrecere de Sf. Valentin și are parte de o primire fierbinte. Oare Damien va reuși să o învețe conjugarea verbului a iubi?

    Iar în Aventură de-o vară (Kaitlin O’Riley) Charlotte Wilson descoperă într-o vară toridă din Spania libertatea, sursa adevăratei fericiri și iubirea.

    Patru povești de iubire ale unor autoare cunoscute și apreciate pentru romanele lor de dragoste istorice reunite sub titlul Dulcele păcat al iubirii.
    Un nou volum al colecției Cărți romantice- de mâine, la toate chioșcurile de ziare alături de revista Libertatea pentru Femei.

  6. Nicol. mie mi-ar fi placut sa fie doar o poveste, cea scrisa de Jo Beverley. Astea care sunt grupate asa intr-o carte parca nu-mi miroase a bine. Dar sa speram ca va fi ceva bun.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.