Dansul seductiei - Sabrina Jeffries - Colectia Iubiri de poveste

Dansul seductiei de Sabrina Jeffries

Dansul seductiei 

Titlul original: Dance of Seduction
Cotatie Goodreads: 3.88

Seria Swanlea Spinsters

1 A Dangerous Love – O dragoste periculoasa
2 A Notorious Love – O iubire celebra
3 After the Abduction – O rapire cu urmari neasteptate
4 Dance of Seduction – Dansul seductiei
5 Married to the Viscount – Maritată cu un viconte

DETALII CARTE

Anul 1819-Anglia

Povestea lui Morgan Pryce, fratele geaman a lui Sebastian Blakely, baron de Templemore, un ticalos elegant si misterios. Am facut cunostinta cu el in cartea „O rapire cu urmari neasteptate„.

Lady Clara Stanbourne in varsta de 28 de ani este hotarata sa salveze lumea, incepand cu reformarea copiilor din cartierele Londrei, cei care se ocupau cu furtisaguri. A infiintat o casa pentru micutii hoti de buzunare si incearca sa ii aduca pe calea cea buna. Totul merge bine pana cand misteriosul capitan Morgan Pryce isi deschide un magazin chiar in apropierea casei de copii. Isi da seama ca, bunurile din magazin sunt furate si acest fapt este o ispita pentru copii. Insasi capitanul este o ispita pentru micutii hoti, care oricand il pot imita si pot deveni adeptii lui. Va incerca sa-l tina departe de micutii ei, si va face totul sa-l convinga sa plece. Nu se asteapta ca sa fie atrasa de frumosul ticalos, dar va incerca sa reziste ispitei. Va reusi oare?

Morgan Pryce alias Morgan Blakely, ex-pirat si spion britanic revine in Anglia sa lucreze pentru guvern. Este sub acoperire si are misiunea de a-l prinde pe cel mai notoriu hot, criminal al Londrei si pentru asta trebuie sa isi faca veacul prin cartier. El se foloseste de magazin ca si un paravan. Este amuzat, dar si atras de focoasa reformatoare, acel inger razbunator care vrea sa salveze lumea. Vrea sa-l schimbe si pe el intr-un personaj onorabil, dar putin probabil sa reuseasca avand in vedere ceea ce a facut in trecut.
Morgan stie ca, nu poate fi distras de atractia pe care o simte pentru Clara in aceste momente cand se afla intr-o misiune periculoasa. Nu se poate lasa in voia dorintei, si totusi trebuie sa o aiba in ciuda pericolului real si a misiunii sale.
Clara va intra in jocul lui, va incerca sa reziste, va incerca sa-l indeparteze pe ticalosul seducator de copii, dar va reusi oare sa isi protezeje si inima?
Va afla adevarul despre Morgan? Cine se ascunde in spatele hotului notoriu si ce pericole trebuie sa infrunte cei doi?
Un dans periculos dar in acelasi timp extrem de seducator.

Cartea „Dansul seductiei” de Sabrina Jeffries, apare in colectia „Iubiri de poveste” –Libertatea, in data de 28.03.2015.

Dance of Seduction - Dansul seducției

Verifică disponibilitatea cărţilor apărute în Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

11 COMMENTS

  1. Multumesc yasmy pentru prezentare. Eram curioasa cu aceasta carte. Sigur o cumpar. Abia astept sa o citesc.

  2. Interesant subiect! Multumesc Iasmy, e pe lista, mi-a placut de altfel toata seria pana acum!
    Observ ca mai urmeaza si volumul 5! Super!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.