O pereche pe masură de Elizabeth Hoyt - Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

O pereche pe masură, de Elizabeth Hoyt – Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

O pereche pe masură

Elizabeth Hoyt

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Seria Greycourt

Editura Alma/Litera

O pereche pe masură de Elizabeth Hoyt historical romance.

Luni – 05.04.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

Volumul al doilea al seriei Greycourt

  Ambițios, viclean și de o inteligență ascuțită, Gideon Hawthorne și-a petrecut viața luptând să scape din ghearele unui trai cumplit. În ultimii zece ani, a fost omul de încredere al ducelui de Windemere, ducând la bun sfârșit cele mai periculoase însărcinări fără să pună întrebări. Acum Gideon este pregătit să plece din slujba ducelui și să fie pe cont propriu. Dar Windemere îi cere lui Gideon să îndeplinească o ultimă sarcină, iar răsplata este una imposibil de refuzat: mâna Messalinei Greycourt.
  Spirituală, vivace și frumoasă, Messalina Greycourt are destui pretendenți dintre care să aleagă. Când unchiul ei, ducele de Windemere, o cheamă ca să o anunțe că trebuie să se mărite cu domnul Hawthorne, Messalina este îngrozită. Însă Gideon o surprinde oferindu-i un compromis: cât timp își joacă rolul de soție mulțumită, el îi promite să o lase în pace… până când ea va fi cea care îi va dori atingerea. Cum Messalina este convinsă că acest lucru nu se va întâmpla niciodată, este de acord cu înțelegerea.
  Totuși, cu cât petrece mai mult timp în compania lui Gideon, cu atât își dă seama că nu a luat în calcul o pasiune căreia nu are cum să nu-i cedeze…
  Veți citi întreaga poveste în romanul O PERECHE PE MĂSURĂ de Elizabeth Hoyt, volumul al doilea al seriei „Greycourt“, după DULCE RĂSPLATĂ, apărut în luna martie. De luni, 5 aprilie, la punctele de difuzare a presei din țară, la prețul de 19,90 lei!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.