De vorbă cu Emma | Vitali Cipileaga | Editura Bestseller

De vorba cu Emma, de Vitali Cipileaga

Cine am fi noi fără dragoste? Cum ar fi dragostea fără noi? Într-o lume a iubirii și a poveștilor de viață, Emma, femeia rebelă și inocentă în același timp, caută răspunsuri la propriile întrebări. O ajută să le găsească Greg, bărbatul creator și omul ei de încredere, alături de care trăiește bucurii și dezamăgiri, redate în dialoguri și reflecții.

Lângă el, ea e caldă ca o ploaie de vară sau rece ca un sloi de gheață. Conflictul pe muchie generează trăirile femeii – ale Emmei, și, implicit, ipostazele în care ea ripostează sau încheie armistiții. Cu siguranță însă, nu există o altă cale de mijloc decât dragostea.

– Mă iubești?

– Mai mult decât vreodată.

– Și totuși pleci.

– Da! Pentru că mă lași să fac asta…

Emmei îi este teamă de singurătate. Ea vrea să râdă cu el din același motiv. Ea ține minte săruturile pe care nu i le-a dat. Ea vrea să fie fericită în patul lui. Ea știe că cele mai bune vinuri se beau în doi. Ea caută să construiască poduri peste neînțelegerile din trecut. Ea vrea să meargă desculț pe malul mării. Sunt momente când revine la acea îmbrățișare din trecut, la plimbările nocturne, la momentele în care a râs și la cele în care a suferit. Și momente în care își poartă gândul undeva departe sau se bucură fericită de prezent. Iubindu-l pe Greg sau trăindu-și emoțiile. Ea caută un loc sfințit de dragoste. Ea se întoarce mereu la el.

Citind „De vorbă cu Emma”, trăiești împreună cu personajul propria ta poveste de viață. Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărată sunt un tot întreg. Fie că ești femeie și o înțelegi, fie că ești bărbat și cauți calea spre inima ei, ai nevoie de răspunsuri. Le găsești în dialoguri și printre rândurile scrise de el sau trăite de ea.

Până la urmă, poți fi chiar tu Emma, cu experiențele și poveștile tale de dragoste. Empatizând cu ea tacit, vei ajunge să o lași să poarte și să consume câteva dintre zbuciumările tale. La finalul acestei cărți, vei îmbrățişa mai mult împăcarea cu tine însăți, te vei simți mai senină, mai pregătită să accepți, să înțelegi și să iubești. Vei fi gata să începi un nou capitol în viața ta. Pentru că temerile, trăirile și visurile Emmei sunt și ale tale. Iar dacă Emma le depășește, le vei depăși și tu.

Ia-ți o cafea fierbinte, retrage-te în colțul tău de lume, lasă un oraș pustiu în spate, deschide cartea și stai de vorbă cu tine.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Noutăţi editoriale

Review overview
4
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

6 COMMENTS

  1. Hmm, nu stiu ce sa spun despre aceasta carte. Mi-am dorit mult sa o am insa tot vanzand reactiile pe care aceasta le-a starnit, si aici nu ma refer numai la cele bune, parca mi-a cam scazut interesul. Mi se pare ceva in genul “Diana cu vanilie”. Niste texte adunate de pe un blog. Corecteaza-ma daca gresesc.

  2. “Diana cu vanilie” e aparte… s-a vrut intr-un fel pastrarea si pretuirea memoriei Dianei… s-a stiut ce contine cartea de la inceput, nu s-a facut o publicitate fara informare si fiecare a considerat daca si-o doreste sau nu… Eu, una, asa am perceput-o. Mi-am luat-o, bineinteles, din motive personale…
    “De vorba cu Emma” este insa in total alta dimensiune… Am picat si n-am picat in plasa publicitatii… Am fost la un moment un pic “disperata” sa mi-o iau si Doamne ajuta ca n-am facut-o… prea multi bani pentru un roman ce are pagini intregi pe care sunt cate un citat de dimensiuni astronomice sau o fotografie si alte minunatii. Pare a fi o culegere cu de toate. Dupa cateva pagini mi-am pierdut rabdarea… n-am inteles firul cartii, daca exista o poveste cap-coada sau doar dialoguri intrerupte de diverse… si sincer, n-am de gand sa mai cercetez “problema” in viitorul apropiat 😀 Sunt curioasa de reactiile de care vorbeste Daniela mai sus ca se pare ca nici pe acelea nu le-am vazut :)) Am semi-picat in plasa enshpe miilor de distribuiri de pe facebook si a unui sinopsis ratacit, fara sa cercetez in amanunt. Sunt tare curioasa de o parere specializata asa ca a voastra, fetelor din comunitate! Am incredere ca voi veti fi sincere 😀

  3. Am vazut cata valva face aceasta carte si cati se bat pentru ea…si nu stiam de ce ? Ce e atat de special la ea….si acum cu recenzia ta mi-am dat seama ca e extraoridinara…si abia astept sa citesc…

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.