Eclipsa de Nora Roberts

Eclipsa, de Nora Roberts – colecția Blue Moon – Litera

Eclipsa

Year One

Nora Roberts

Colecția Blue Moon

Editura Litera

Chronicles of The One Series: 1.Year One, 2. Of Blood and Bone, 3. The Rise of Magicks

Eclipsa, de Nora Roberts
Noutati

Eclipsa, de Nora Roberts, din colecția Blue Moon de la toate punctele de difuzare a presei de vineri, 6 septembrie 2019, la prețul de 24,99 lei.

   Acolo unde fusese ordine, a rămas doar haos. În locul științei și tehnologiei s-a instaurat magia. O parte din ea este bună, cum ar fi vrăjitoria pe care Lana Bingham o practică în mansarda pe care o împarte cu iubitul ei, Max. Alta e inimaginabil de rea și pândește după colț, în tunelurile fetide de sub fluviu sau în cei pe care îi cunoști și îi iubești. Pe măsură ce se răspândește vestea că nici cei imuni, nici cei supradotați nu sunt în siguranță în fața autorităților care patrulează străzile distruse, avându-se doar unul pe altul, Lana și Max încearcă să scape din New York.

   În același timp, alți călători se îndreaptă spre vest, spre o nouă frontieră: Chuck, un geniu al tehnicii care încearcă să-și croiască drum printr-o lume dispărută; Arlys, o jurnalistă care și-a pierdut audiența, dar folosește pixul și hârtia pentru a înregistra adevărul; Fred, tânăra ei colegă, posesoarea unor abilități speciale și plină de un optimism care pare nelalocul lui în acest peisaj sumbru; Rachel și Jonah, un medic ingenios și un paramedic care luptă cu disperarea, hotărâți să țină în viață o mamă tânără și pe cei trei bebeluși ai ei.

   Într-o lume de supraviețuitori în care fiecare străin întâlnit ar putea fi ori un sălbatic, ori un salvator, nici unul dintre ei nu știe exact încotro se îndreaptă sau cu ce scop. Dar îi așteaptă un țel care le va modela viețile tuturor celor care rămân. Sfârșitul e aici. Urmează un nou început…

   „Un roman pe măsura unor cărți clasice care au ca subiect sfârșitul lumii, cum ar fi Apocalipsa lui Stephen King.“

  Electrizant și inovator… Un roman cu ritm rapid, fascinant și provocator care, fără îndoială, îi va câștiga lui Roberts și mai mulți fani.“ Kirkus Reviews

Sursa Libertatea

Noutăţi editoriale

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.