Editura Litera deschide o noua biblioteca urbana in Centrul Vechi

Editura Litera deschide o noua biblioteca urbana in Centrul Vechi

by -
1

Editura Litera continua proiectul de transformare a locurilor publice din Bucuresti in biblioteci in aer liber prin deschiderea unei noi biblioteci in Piata Sfantul Anton din Centrul Vechi al capitalei.

Editura Litera le ofera tuturor impatimitilor de lectura posibilitatea de a citi si rasfoi peste 100 de carti din oferta sa editoriala: povesti cu eroi si zane sau carti de neuitat ale copilariei pentru cei mici, fictiune, istorie, carti practice si de divertisment pentru cei mari.

in parcurile Cismigiu, Alexandru Ioan Cuza si Tineretului sunt amenajate biblioteci de unde cititorii pot imprumuta, pe parcursul unei zile, orice carte isi doresc. Volumele pe care le veti regasi in biblioteci fac parte din colectiile consacrate ale Editurii Litera: Bestseller, Premium, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro – castigatoarea premiului Nobel pentru Literatura in anul 2013, Sanatate si nutritie, Biblioteca pentru toti copiii, Disney, Disney English, Marvel, Tom si Jerry.

In Centrul Vechi ne alaturam proiectului Tabara Urbana, initiat de Asociatia Connections si Anton Pub. impreuna va pregatim seri de lectura, ateliere creative, programe de animatie, demonstratii de street art, expozitii de pictura si fotografie, proiectii de film.

Inaugurarea are loc miercuri 30 iulie, ora 18, când comunitatea Hey Marie! organizeaza o sezatoare adresata tinerilor ce vor sa stie mai multe despre implicarea in programe de voluntariat.

Bibliotecile Litera se afla in:

Piata Sfantul Anton, Centrul Vechi: Anton Pub

Parcul Cismigiu: intrarea de la Conservator, lânga restaurantul La biblioteca;

Parcul Tineretului: Parcul Lumea Copiilor, Gradina Valorilor Românesti

Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR sau Titan): intrarea Liviu Rebreanu

 Bibliotecile in aer liber fac parte din campania de incurajare a cititului pe care Editura Litera o sustine cu ocazia implinirii a 25 ani de existenta.

Mai multe detalii despre biblioteci (program, regulament) puteti gasi pe site-ul www.litera.ro

Sursa comunicatedepresa.ro

 

1 COMMENT

  1. Ma bucur pentru cei care vor beneficia de acest tratament cu carti.Bravo ed.LITERA locco_smiley_10 locco_smiley_10 locco_smiley_10

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.