Depozitul de Papetărie donează rechizite pentru viitorul tinerilor din Deltădepozitul-de-papetarie-doneaza-rechizite-pentru-viitorul-tinerilor-din-delta

Campania “Investeşte în Viitorul Tinerei Generaţii din Delta Dunării” derulată de către Depozitul de Papetărie este menită să ajute peste 1000 de copii care învaţă în şcolile din Delta şi care se confruntă cu un nivel tot mai ridicat al sărăciei. Situaţia din această zona a devenit de-a dreptul critică datorită izolării a mii de familii care nu au acces la locuri de muncă şi care trăiesc de pe o zi pe alta. Cu toate că singura şansă a copiilor la un viitor mai bun este educaţia, unităţile de învăţământ sărace şi posibilităţile financiare limitate ale părinţilor reprezintă o piedică serioasă în dezvoltatea acestor tineri.

Astfel, în perioada 10 August – 20 Septembrie, pentru fiecare comandă de minim 100 lei, Depozitul de Papetărie va dona câte 5 lei copiilor din Deltă, bani care vor fi transformaţi în rechizite şcolare. În acelaşi timp, fiecare persoană are opţiunea de a dona pe cont propriu suma dorită prin intermediul site-ului salvatidelta.ro

 “Obiectivul nostru principal este acela de a încerca să le oferim tinerilor din Delta o şansă la un viitor mai bun şi o dezvoltare normală în cadrul societăţii. După cum bine ştim cu toţii, izolarea şi nivelul de educaţie scăzut al familiilor fac că această zona să fie extrem de săracă, Delta Dunării fiind de altfel locul din România cu cel mai mare potenţial ecoturistic internaţional neexploatat. Prin campania pe care o derulăm în prezent, nu ne dorim altceva decât să ajutăm cum putem tinerii din Delta Dunării şi să tragem un semnal de alarmă faţă de această problemă naţională care ne priveşte pe fiecare dintre noi”, a declarat Adrian Popa, director de marketing la Depozitul de Papetărie.

Delta Dunării este singură deltă din lume care a fost declarată rezervaţie a biosferei sub patrimoniul UNESCO. Deşi este unul dintre cele mai frumoase locuri din România şi are un uriaş potenţial economic, majoritatea familiilor din zona aleg să ducă o viaţă aproape primitivă şi să trăiască din ajutoarele oferite de către Stat.

comunicate de presa.ro

Review overview
3
Drăgan Milica (Mili) - Membru Fondator / PR / Editor coordonator - Admin. grup Facebook - Literatura pe tocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.