FATA DE LA CASTEL de Santa Montefiore

Fata de la castel de Santa Montefiore-Cărţi Romantice-prezentare

Vineri-11.05.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Comitatul Cork, Irlanda. 1900 este anul care marchează începutul unui nou secol și nașterea a trei femei cu destine diferite: Kitty Deverill, fiica exuberantă a stăpânilor anglo-irlandezi ai castelului; Bridie Doyle, mai bună prietenă a lui Kitty și fiica bucătăresei irlandeze, care visează ca într-o bună zi să fie bogată, să aibă o viață strălucitoare, să aibă… mai mult; și Celia Deverill, extravaganta verișoară englezoaică a lui Kitty.

   Fetele cresc împreună pe domeniul de vis al castelului Deverill, dar viața lor senină este amenințată când lupta pentru independență a Irlandei ajunge pe tărâmul lor izolat și liniștit. Bastion al supremației englezești, castelul este amenințat de distrugere, pe măsură ce războiul se apropie.

   Bridie află cel mai întunecat secret al lui Kitty, și asta o face să aibă resentimente față de fata de la castel, care pare să aibă tot… Iar Kitty, îndrăgostită de rebelul Jack O’Leary, este sfâșiată între sentimentul de loialitate pentru familia anglo-irlandeză și dragostea profundă pentru Irlanda și Jack. 

   Zguduite de trădări, cu lumea transformată în cenușă, fetele sunt aruncate în colțuri diferite ale lumii. Și totuși, ceva rămâne neschimbat – dorul profund după castelul Deverill și amintirile care nu pot fi uitate…

Sursa Cărţi Romantice

Santa MontefioreBorn in England in 1970 Santa Montefiore grew up on a farm in Hampshire and was educated at Sherborne School for Girls. She read Spanish and Italian at Exeter University and spent much of the 90s in Buenos Aires, where her mother grew up. She converted to Judaism in 1998 and married historian Simon Sebag Montefiore in the Liberal Jewish Synagogue in London. They live with their two children, Lily and Sasha in London.

Santa Montefiore’s novels have been translated into twenty languages and have sold more than three million copies in England and Europe.

Recenzii/prezentari Colecţia Cărţi Romantice

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna mai 2018

Apariţii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Fata de la castel de Santa Montefiore

FATA DE LA CASTEL de Santa Montefiore

 

 

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.