Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna mai 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna mai 2018

Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna mai 2018

 Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna mai 2018

Cărţile apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. Legământul dragostei, de Hannah Howell – 4.05.2018

     Lordul Diarmot MacEnroy se decide să găsească o mamă pentru copii săi și o soție care să îi țină casa în bună rânduială. Speră ca o femeie blândă și timidă să îi fie supusă și să nu îi rănească inima niciodată. Dar noaptea nunții este brutal întreruptă de o apariție răvășitoare, o roșcată frumoasă, cu doi copii în brațe care susține că este soția lui…

2. Fata de la castel, de Santa Montefiore –11.05.2018

    Povestea începe în anul 1900, în West Cork Irlanda. Aici vin pe lume trei fete frumoase, toate legate de soarta castelului Deverill. Kitty, Bridie și Celia devin prietene bune, dar viața lor liniștită avea să fie distrusă de luptele pentru independență. Risipite prin alte colțuri de lume, cele trei femei nu pot uita copilăria din West Cork și visurile pe care le-au avut în tinerețe.

 3. Sărutul unui prinț, de Nora Roberts –18.05.2018

 În cea de a doua carte a seriei Cordina, Eve Hamilton descoperă că prințul Alexandru nu este deloc cum se aștepta. Fusese îndrăgostită de el în adolescență, dar știa că nu o place. Peste câțiva ani, se transformă însă într-o femeie atrăgătoare și plină de foc, pe care Alexandru ar face orice să o cucerească.

 4. Pariul unui gentleman, de Madeline Hunter – 25.05.2018

  Lady Lydia Thornton ar face orice să scape de bărbatul care o șantajează și care ar putea expune o scrisoare scandaloasă pe care o scrisese ea cândva. Este pregătită să joace cărți pentru o sumă mult prea mare pentru puterile ei, ca să își răscumpere manuscrisul. Dar adversarul ei este mult mai interesat să îi cucerească inima, decât banii.

Sursa: Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice-aprilie 2018
Colecţia Cărţi Romantice-martie 2018
Cărţi Romantice

Sursa foto: Pinterest

5 COMMENTS

  1. Sa vad ce inhat prima data. Prima carte are o descriere imbietoare, iar ultima face parte din serie, trebuie sa o cumpar.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.