Fetiţa din scrisoare de Emily Gunnis

Fetiţa din scrisoare, de Emily Gunnis – Litera – Colecția Buzz Books

   Fetiţa din scrisoare de Emily Gunnis un mister de rezolvat.

 Un nou roman din colecția Buzz Books: FETIȚA DIN SCRISOARE de Emily Gunnis.

O scrisoare sfâşietoare

O fată sechestrată

Un mister de rezolvat

   Anul 1956. Atunci când Ivy Jenkins rămâne însărcinată, este trimisă în dizgrație la St Margaret, o casă întunecată, înfiorătoare pentru mamele necăsătorite. Copilul ei este adoptat împotriva voinței sale, iar Ivy nu va pleca niciodată din casa groazei.

   Anul 2017. Samantha Harper este o jurnalistă a cărei carieră se află în impas. Când îi cade în mână o scrisoare din trecut, conținutul o șochează și o tulbură. Scrisoarea este de la o mamă tânără, care imploră să fie salvată de la St Margaret, înainte de a fi prea târziu.
Sam investighează tragica poveste, ca jurnalistă, dar și prin prisma misterioaselor legături personale pe care le intuiește, și descoperă o mulțime de morți inexplicabile care înconjoară femeia și copilul ei. Sub presiunea iminentei demolări a așezământului St Margaret, Sam are doar două zile pentru a pune în ordine și a completa un puzzle vechi de șaizeci de ani înainte ca adevărul, care se află tulburător de aproape de casă, să se piardă pentru totdeauna…

   Îmbinând ritmul alert și suspansul investigației cu atmosfera apăsătoare de thriller și cu drama pierderilor ireparabile, Fetiţa din scrisoare pune la grea încercare tăria emoțională a cititorului.

De marți, 29 octombrie, la chioșcurile de presă la prețul de 19,99 lei.

Litera

Noutăţi editoriale

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.