Love și luck. O călătorie norocoasă prin Irlanda - Jenna Evans Welch -Editura Epica

Love și luck. O călătorie norocoasă prin Irlanda – Jenna Evans Welch – Editura Epica

Titlul: Love și luck. O călătorie norocoasă prin Irlanda
Titlul original: Love & Luck
Editura: Epica
Pagini: 320
Anul 2019

De la autoarea romanului de succes, bestseller New York Times, Love & Gelato

   Să călătoriți prin Irlanda este o experiență unică. Fiindcă ai de-a face cu un tărâm fermecat, așteaptă-te să ți se întâmple tot felul de Iucruri neprevăzute și minunate. Trei adolescenți pornesc într-o inedită călătorie prin Irlanda și desoperă, treptat cât de multe lucruri îi leagă și cum se poate vindeca un suflet rănit.

   Addie vizitează Irlanda, supranumită insula de Smarald, cu ocazia extravagantei nunți a mătușii sale. Astfel, speră să-și ia gândul de la o decizie neinspirată, în urma căreia s-a ales cu inima frântă. Dar lan, fratele ei preferat, nu vrea să o lase să-și uite greșeala, iar pisălogeală lui duce la certuri între ei doi, altădată nedespărțiți. Când fata descoperă un ghid de călătorie neobișnuit, Irlanda pentru cei cu inima frântă, uită pentru o vreme de zbuciumul ei și de criticile lui lan. Apoi totul ia o întorsătură neașteptată.

    Fata se trezește că face turul Insulei de Smarald în cea mai mică mașină din lume, împreună cu lan și cu amicul lui, simpaticul Rowan. Pe măsură ce străbat dealuri înverzite și întâlnesc castele parcă desprinse din povești, Addie speră că ghidul ei de călătorie o va ajuta să depășească suferința și să-și recapete încrederea în sine.

   Fanii volumului Love & Gelato se vor delecta cu această poveste despre dragoste, prietenie și festivalul muzical irlandez Electric Picnic. Love & Luck este o achiziție necesară pentru toate rafturile cărților de dragoste destinate adolescenților. – School Library Journal
  Asezonată cu minunate descrieri ale artei și arhitecturii renascentiste, cartea de față este un pariu câștigat pentru fanii poveștilor de iubire și ai călătoriilor savurate din fotoliu. – Kirkus Reviews

Noutăţi editoriale

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.