Biblia burlacilor de Mia Marlowe

Biblia burlacilor, de Mia Marlowe – Colecţia Iubiri de poveste

Biblia burlacilor

Lord Bredon and the Bachelor’s Bible

Mia Marlowe

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Alma-Litera

Seria Casa Lovell – The House of Lovell Series: 1.The Singular Mr. Sinclair – Unicul domn Sinclair, 2. Lord Bredon and the Bachelor’s Bible – Biblia Burlacilor

cărţi Mia Marlowe

    Biblia burlacilor de Mia Marlowe historical romance.

Sâmbătă – 02.11.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul cu nr. 2 al seriei „Casa Lovell”, după UNICUL DOMN SINCLAIR, publicat în luna septembrie.

   Zestrea tuturor debutantelor sezonului este expusă în paginile scandaloase ale Bibliei Burlacilor, un instrument la îndemână pentru cei care au nevoie de o moștenitoare. . .

   Edward Lovell, proaspăt conte, are o responsabilitate importantă: de a reface moșia familiei sale şi a o aduce la fosta măreție. Sarcina necesită nu doar o soție, ci și una bogată. Datorită Bachelor’s Bible, el are deja în minte o anumită doamnă. Trebuie doar să o convingă pe aleasă că este un soț potrivit. Există o singură complicație: aleasa nu este nimeni alta decât singura femeie pe care a iubit-o vreodată – și a pierdut-o în mod inexplicabil.

   Acum o tânără văduvă, Lady Anne Howard este mai frumoasă ca niciodată. . . Anne nu este pe cale să se lase  prostită pentru o a doua oară. Când s-au întâlnit ultima dată, Edward a fost Lordul Bredon, bărbatul pe care l-a adorat – omul care i-a distrus visele unui viitor fericit. Acum urmărește mâna tinerei doamne, Anne trebuie să se ferească de păcătosul fără scrupule. Dar cine o va proteja pe Anne de contele care încă mai are loc în inima ei ?

„Ea zâmbi și veni în braţele lui, topindu-se în el. Chiar dacă ea fusese cea care dansase, pielea lui era acoperită cu un strat fin de sudoare. Se îmbibase cu mirosul grădinii. Mirosea a mosc, a pământ și a ierburi ce creșteau sau poate că ea mirosea așa. Era greu de zis unde începea unul și se termina celălalt.
Edward îi găsi gura și îi răpi respiraţia sărutând-o cu disperare. Sufletul ei se eliberă și îi zbură din corp să se contopească cu al lui. Erau atât de înlănţuiţi, aveau o legătură așa de totală că nu puteai să o tai fără nu le faci rău amândurora.”

Dorinţa profundă care trăia în locul ei secret începu să palpite.
Era pustie. Goală. Doritoare.
Anne fusese învăţată că e greșit ca femeile să aibă asemenea nevoi, cu atât mai puţin să acţioneze conform lor. Fusese crescută ca o lady, educată strict în privinţa a ceea ce era bine și a ceea ce era rău.
Natura însă îi jucase un renghi.
Era o voluptuoasă în secret. Se desfăta cu toate simţurile, iar Edward Lovell știa cum să le facă să cânte.”

„Sărutul o săgetă prin inimă. Dorinţa era atât de mare încât se temea că o va copleși, însă Edward era acolo ca să nu o lase să se prăbușească.
Încetă să se mai zbată și se lăsă în voia lui.
Avea să-l iubească pe acest bărbat până când vor fi amândoi ţărână, însă la fiecare pas universul conspira să-i ţină departe unul de celălalt.
Când în cele din urmă își dezlipi buzele de ale ei, îi cuprinse creștetul capului în căușul palmei lui și o strânse la piept. Sărutul care începuse aproape ca un atac se sfârșise cu o tandreţe atât de dulce încât o făcea să tânjească.”

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste octombrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

cărţi Mia Marlowe

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

Libertatea

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.